Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anna Lesko, adevăratul motiv pentru care e mamă singură

Anna Lesko, adevăratul motiv pentru care e mamă singură
14

de Andra Stana,

Au trecut doi ani de când Anna Lesko i-a spus adio iubitului ei, Dj Vinnie. Acum, artista a dezvăluit motivele care au dus la despărțirea de tatăl copilului ei. Cu toate că a fost curtată de mulți bărbați celebri idn showbiz, Anna Lesko își crește singură fiul. La 42 de ani, ea are grijă de una singură de Adam, în vârstă de 7 ani. Anna Lesko şi iubitul ei, DJ Vinnie, s-au despărţit în 2019, după nu mai puţin de 8 ani de relaţie. La acel moment, s-a zvonit că motivul separării ar fi fost infidelitatea artistei. De curând, vedeta de la „Splash! Vedete la apă” a dezvăluit motivul care a dus la separarea de tatăl fiului ei.

„El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”,  a declarat Anna Lesko, în emisiunea „La cină”, de la Digi 24.

Anna Lesko nu crede în căsătorie

La 42 de ani, Anna Lesko nu fuge de statutul de femeie singură şi independentă. Și asta pentru că vedeta Antenei 1 nu crede în instituţia căsătoriei. 

„Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani”, a mai spus solista.

Anna-Lesko-adevaratul-motiv-pentru-care-e-mama-singura-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Anna Lesko: „Sunt foarte legată de fiul meu”

Cântăreaţa a povestit, acum câțiva ani, cum a început povestea de iubire dintre ea şi DJ Vinnie. Mai întâi, a mărturisit că a fost vorba de dragoste la prima vedere. Apoi, a mai spus că a ştiut de la început că el este bărbatul lângă care îşi va forma o familie.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… ştiu că sună telenovelistic, dar aşa este. Când l-am întâlnit, am simţit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că  este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat”, declara Anna Lesko, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”. 

Anna-Lesko-este-foarte-apropiata-de-fiul-ei-Adam-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Artista şi Adrian Neniţă, cunoscut drept Dj Vinnie, cel cu care avea pe atunci o relaţie secretă, au ascuns timp de 7 luni sarcina din momentul în care au aflat că vor fi părinţi. Cei doi au făcut acest lucru pentru a evita întrebările şi stresul pe toată perioada sarcinii.

Adam, fiul Annei Lesko şi al lui DJ Vinnie, s-a născut pe data de 30 martie 2014, când artista avea 35 de ani.

„E greu să fii mamă singură, dar eu sunt înnebunită după Adam. Eu îl implic pe băiatul meu în treburile casei. Tatăl lui nu e ca mine, eu sunt mai dintr-o bucată, în timp ce el e mai pe dramă aşa. Sunt foarte cerebrală şi foarte asumată. Sunt foarte legată de fiul meu”,  a mai spus artista.

Anna Lesko a avut mulți iubiți celebri

Anna Lesko a devenit celebră după relația cu ex-miliardarul Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut în 1996, pe când basarabeanca era dansatoare într-o trupă de balet, mai scrie sursa citată. Relaţia lor a durat opt ani şi s-a terminat în 2004.

Apoi, vedeta s-a refugiat în braţele lui Marian Ionescu, după care s-a afişat cu Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre, Alex Erbaşu.

Nu în ultimul rând, a fost iubita lui Liviu Moreanu şi lui Codin Maticiuc. Nu în ultimul rând, Lesko a avut o relație și cu Elan Schwartzenberg.

Surs foto: Instagram

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton