; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anna Gunn arrives at the 65th Annual Primetime Emmy Awards 2294260

Anna Gunn („Breaking Bad”) va juca în remake-ul serialului „Broadchurch”

20 November 2013

PRIMETIME EMMY AWARDS 2013 - ARRIVALSDupă terminarea serialului „Breaking Bad – Pe căi greşite' (difuzat la noi de Pro Cinema şi voyo.ro), actriţa Anna Gunn (45 de ani) şi-a găsit un nou proiect TV, scrie dailymail.co.uk.

Blonda va deţine rolul principal feminin din remake-ul serialului britanic „Broadchurch' (intitulat „Gracepoint'), care a câştigat anul trecut aprecierea criticilor şi fanilor.

Ambele seriale investighează moartea unui băieţel, într-un orăşel de coastă, iar în versiunea americană, rolul principal masculin va fi jucat de David Tennant („Doctor Who'), care va relua partitura din „Broadchurch', schimbându-şi numele, dar păstrând personajul intact.

În poveste, o femeie-detectiv (jucată în „Broadchurch' de Olivia Colman, iar în „Gracepoint' de Anna Gunn), care se aştepta să primească o promovare, află că postul i-a fost luat de un detectiv (Tennant) care ascunde traume vechi şi împreună trebuie să lucreze la un caz.

Din distribuţia noului serial va mai face parte Jacki Weaver, în rolul unei femei misterioase care locuieşte într-un parc de rulote. Filmările la „Gracepoint' vor începe în ianuarie, iar serialul va rula pe postul Fox în sezonul 2014-2015.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare