Homepage  / Vedete străine

Aniversare regală: prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Noi fotografii publicate de mama ei, ducesa de Cambridge

Aniversare regală: prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Noi fotografii publicate de mama ei, ducesa de Cambridge
8

de Cătălina Matei,

După ce prinţul William şi Kate Middleton au marcat vineri, pe 29 aprilie, cea de-a 11-a aniversare a nunţii, iată că e din nou prilej de bucurie în familia regală britanică. Pe 2 mai, prințesa Charlotte, a doua născută, împlinește 7 ani, iar aniversarea este marcată printr-o nouă serie de fotografii realizate de mama ei.

A devenit deja o tradiție în familia regală ca fiecare aniversare a copiilor ducilor de Cambridge să fie marcată prin publicarea unor forografii speciale cu sărbătoriții, realizate chiar de Catherine.

Astfel, pentru aniversarea celor 7 ani pe care prințesa Charlotte îi împlinește pe 2 mai, trei noi fotografii ale micuței sărbătorite au fost transmise azi, potrivit BBC. Pozele au fost făcute de mama ei, ducesa de Cambridge, în Norfolk în acest weekend. Acolo, familia Cambridge îşi petrece cea mai mare parte a timpului.

Cadrele o arată pe Charlotte zâmbitoare stând printre clopoţei şi, într-o altă fotografie, îmbrăţişându-şi animalul de companie, un cocker spaniol Orla.

Prințesa Charlotte, fotografia a fost făcută de mama ei, Kate Middleton/ Credit line: Profimedia

Ducii de Cambridge au adoptat-o pe Orla în 2020, cu puţin timp înainte de moartea câinelui lor anterior, Lupo, care le-a fost oferit drept cadou de nuntă de fratele ducesei, James Middleton.

Prințesa Charlotte este a patra la rândul său la tron şi este singura fiică a lui Catherine şi a ducelui de Cambridge, de asemenea părinţi ai prinţului George şi ai prinţului Louis.

Charlotte Elizabeth Diana s-a născut la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St. Mary’s din Paddington, centrul Londrei, pe 2 mai 2015.

Recent, prinţesa a fost văzută în public de două ori. În martie, ea a fost la Westminster Abbey împreună cu părinţii ei şi prinţul George pentru slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh, iar cei patru au participat şi la o slujbă de Duminica Paştelui la Capela St George din Windsor.

Prințesa Charlotte ar putea să nu primească niciodată titlul de Ducesă

Atunci când George se va căsători, el va deveni Duce și va moșteni și titlul tatălui său, Duce de Cambridge, în clipa în care William va prelua tronul, scrie marieclaire.co.uk.

Cu toate acestea, Charlotte, al cărei titlu complet este Înalta Alteță Regală Prințesa Charlotte de Cambridge, va deveni ducesă doar în cazul în care se va mărita cu un duce. Ea nu va primi automat titlul, deoarece tradiția regală spune că acesta este acordat numai descendenților de sex masculin.

Micuța prințesă poate primi un alt titlu când William va deveni rege. Charlotte ar putea deveni atunci Prințesă regală. În prezent, acesta este titlul purtat de fiica Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Anne. De obicei, titlul este dat fiicei mai mari a monarhului, iar ca singură fiică a Reginei, acesta i-a fost transmis automat lui Anne. Ea este cea de-a șaptea deținătoare a titlului de Prințesă regală și în prezent este a paisprezecea în linia de succesiune la tronul britanic.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton