Homepage  / Vedete româneşti

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie după șase ani de relație. Cum arată inelul primit de la Serghei

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie după șase ani de relație. Cum arată inelul primit de la Serghei
9

de Cristina Țapu,

Bat clopote de nuntă în showbizul românesc! Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, în timpul unei vacanțe romantice. Actrița a distribuit mai multe imagini pe conturile rețelelor de socializare și a împărtășit fanilor fotografii în care se poate vedea superbul inel de logodnă.

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Serghei. Locul pe care l-a ales Serghei pentru a-i adresa iubitei sale marea întrebare a fost unul cu adevărat spectaculos, fiind vorba despre Acropola din Atena. Anisia a fost copleșită peste măsură de gestul romantic al acestuia și nu a stat prea mult pe gânduri până să spună DA.

Comedianta a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini cu momentul special, iar fanii i-au transmis cele mai bune gânduri.

442412390_10159649479681681_5831771585436899665_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Vă doresc din suflet numai bine!”, „Sunteți adorabili!”, „Vă iubesc!” ,„Felicitări din suflet!”,„Bravo Serghei!”, „Vă doresc din suflet fericire și sănătate, să trăiți împreună până la adânci bătrâneți!!”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de către cei doi îndrăgostiți.

Anisia Gafton și Florin Serghei sunt protagoniștii unei povești de dragoste începută în urmă cu șase ani. De multe ori, actrița a vorbit despre dorința ei de a îmbrăca rochia de mireasă și de a avansa în relație alături de partenerul ei de viață. Visul i s-a împlinit recent, când comedianta de la „Săriți de pe fix” a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, într-un cadru cu adevărat spectaculos.

Ce fel de nuntă își dorește Anisia Gafton

Anisia nu-și dorește o nuntă sofisticată, ci un eveniment la care să se simtă foarte bine alături de familie și de prietenii cei mai apropiați.

„Aș vrea să fie o caterincă totală, să se relaxeze lumea, să nu fie cu pretenții. Adică să fie distracție. Nu neapărat să apar eu într-o rochie, depinde. Să fie spontan. Cu siguranță, căsătoria își are rolul ei acolo, dar, deocamdată, noi suntem bine așa cum suntem. Eu cred că contează mai mult să te iubești decât un act. Se zice că trebuie să fii în rând cu lumea, dar eu niciodată nu am fost în rând cu lumea și mi-a fost bine. Niciodată nu am zis: “Trebuie să facem așa!”. Ideea este ca fiecare să facă cum vrea și cum îi este bine în viață. Dacă mie îmi place căsătoria și să fiu căsătorită, foarte bine. Altui om dacă nu îi place, nu este nicio problemă. Altul poate că nu vrea să se căsătorească niciodată sau să aibă vreo relație serioasă. Trebuie să respectăm deciziile fiecăruia. V-am zis, deocamdată, nu mă văd cu o nuntă mare, dacă ar fi. Poate ceva spontan, să nu existe presiune.”, povestea Anisia Gafton, conform Ego.ro.

Sursă foto: Instagram Anisia Gafton

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton