; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Nightmare Before Christmas

Animația „Coşmarul dinaintea Crăciunului” va avea o continuare!

04 August 2017

„Coşmarul dinaintea Crăciunului' / „The Nightmare Before Christmas' (1993), animația atribuită lui Tim Burton, dar regizată de Henry Selick după o idee de Tim Burton, va avea o continuare, dar nu așa cum vă așteptați.

Este unul dintre cele mai iubite filme de animație, pe care toată lumea îl crede făcut de Tim Burton, dar a fost regizat de Henry Selick, care și-a confirmat apoi talentul cu „James și piersica uriașă' / „James and the Giant Peach' (1996) și „Coraline' (2009). Și face parte dintre filmele devenite cult, datorită tehnicii sale și stilului burtonian.

Din 1993, nimeni nu s-a gândit la o continuare, dar iată că acum s-ar putea să avem și urmarea animației. Nu însă așa cum chiar ne-am fi dorit… Este vorba despre Tokyopop, o societate specializată pe distribuție de manga, care are intenția de a prelua povestea lui Jack Skellington sub formă de bandă desenată.

Noua serie de manga, a cărui debut e planificat pentru primăvara lui 2018, va fi scrisă de DJ Milky și desenată de Studio DICE și se va numi „Nightmare Before Christmas: Zeros Journey'. „Zero’s Journey' ar putea însemna că scenariul îl va urmări pe Zero, simpaticul câine-fantomă a lui Jack.

Tokyopop, care are în portofoliu și manga „Bleach', promite să facă o treabă frumoasă care să fie demnă față de opera originală a lui Tim Burton și Henry Selick.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare