; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aniela

22 April 2010

Pe parcursul filmărilor celor două nunţi au existat şi multe momente amuzante. Cele două protagoniste, Adela şi Sabina, au repetat de atat de multe ori aruncarea buchetului catre colegele lor Ioana Ginghina, Laura Cosoi şi Adina Galupa încât atunci când regizorul a strigat Acţiune!' buchetele de flori au trebuit refăcute spre disperarea celor responsabili cu recuzita şi amuzamentul colegilor de platou.

Primul serial românesc de epocă, Aniela' ajunge la final. Joi, 22 aprilie, de la ora 20.30,  ACASA, Aniela (Adela Popescu) şi Radu (Mihai Petre), Niculina (Sabina Posea) şi Stere (Bogdan Albulescu) îşi împlinesc dragostea printr-o căsătorie dublă. Cei patru protagonişti ai primului serial românesc de epocă au parte de un final fericit al poveştii lor de iubire, poveste care a învins orice prejudecăţi ale vremii.

În Casa Vulturesco, locul unde timp de 10 luni a fost reînviată atmosfera balurilor de la 1900, Adela Popescu (Aniela)  şi Mihai Petre ( Radu) spun Da!' în numele personajelor pe care le interpretează.  Pentru mine secvenţele de nuntă au devenit deja o obişnuinţă, în Aniela a fost a cincea nunta la care am îmbrăcat rochia de mireasă. Un moment cu adevărat special a fost dansul dintre Aniela şi Radu, în faţa tuturor prietenilor. Dansam un vals lent şi am avut scurte momente în care m-am privit în ochi cu fiecare dintre colegii mei, tot dansul am fost fericită şi am zâmbit.  A fost un final de proiect perfect cu lacrimi, confetti şi multă bucurie', spune Adela Popescu.

Pentru Radu (Mihai Petre) finalul a fost unul cu emoţii mari: Radu o tot aşteaptă pe Aniela, toată lumea e gata de nuntă si ea nu mai vine fapt ce-i cauzează mari emoţii tânărului ofiţer. Am înţeles că nu e simplu să fii ginere şi să ai o mireasă care se lasă aşteptată. La mine la nuntă nu a fost chiar aşa, Elwira a fost punctuală şi eu la fel. Dincolo de asta însă pot spune că este a doua mea nuntă fictivă şi totul a fost aşa cum mi-am imaginat. Pentru câteva momente am avut impresia că am călătorit toţi în timp şi ca suntem în salonul celei mai înstărite familii din Bucureşti unde asistam la evenimentul monden al anului', spune Mihai Petre.

Imagini în exclusivitate de la filmările ultimului episod al serialului de epocă Aniela' vor fi difuzate joi, 22 aprilie, de la ora 22.30, la Poveştiri de noapte'. Invitaţi: Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Sabina Posea, Mihai Petre şi Ioan Isaiu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare