; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angus T. Jones renunţă la "Doi bărbaţi şi jumătate"

Angus T. Jones renunţă la “Doi bărbaţi şi jumătate”

15 August 2013

Interpretul lui Jake Harper în serialul “Doi bărbaţi şi jumătate” renunţă la rolul care l-a făcut faimos pentru că vrea să îşi continue studiile. Anunţul a fost făcut de Ashton Kutcher, colegul său din distribuţia serialului, scrie femalefirst.co.uk.

Angus T. Jones (19 ani) a devenit cunoscut cu rolul Jake Harper, nepotul personajului interpretat de Charlie Sheen în acest serial, atunci când avea 10 ani.

Anul acesta, tânărul actor şi-a rărit apariţiile în “Doi bărbaţi şi jumătate”, după ce a spus despre serial că este “o murdărie” şi i-a îndemnat pe fani să nu o mai urmărească. Deşi şi-a cerut public scuze, se zvoneşte că plecarea lui din serial are legătură cu aceste comentarii.

Ashton Kutcher a explicat că Angus T. Jones vrea pur şi simplu să meargă la liceu, “la fel ca orice alt copil”.

“Angus a jucat în acest serial toată copilăria sa şi anul trecut mi-a spus: «Omule, vreau mult de tot să merg la liceu şi să fiu un copil normal». I-am spus: «Angus, te rog, întoarce-te, mai joacă un an şi apoi te poţi duce la liceu». El s-a întors (în distribuţia serialului) anul trecut, iar în acest an a decis că vrea într-adevăr să meargă la liceu. Aşadar, se va duce la liceu”, a dezvăluit Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher speră că acesta va reveni în viitor în serial în calitate de invitat special.

“Personajul său a plecat în armată anul trecut, aşadar el luptă în nişte războaie în numele Guvernului american. Poate am putea să îl aducem înapoi prin intermediul unor scene cu conversaţii pe Skype. Nu ştiu prea bine în ce fel scenariştii vor realiza acest lucru”, a adăugat Ashton Kutcher.

Cel de-al 11-lea sezon “Doi bărbaţi şi jumătate” va reveni pe micile ecrane nord-americane pe 26 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare