; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anghel Iordanescu la Repriza a treia

Anghel Iordănescu face dezvăluiri la “Repriza a treia” (TVR 1)

29 December 2015

După mai bine de zece ani, selecţionerul vine la TVR ca invitat special în emisiunea moderată de Marian Olaianos, marţi, 29 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+.

Anghel Iordanescu la Repriza a treia

Marţi, înainte de „Telejurnal', Marian Olaianos ne propune, la „Repriza a treia', o retrospectivă a sezonului fotbalistic şi o analiză a campaniei de calificare a Naţionalei la UEFA EURO 2016. Invitatul special al emisiunii este Anghel Iordănescu, antrenorul care a reuşit calificarea la Europeanul din Franţa, după opt ani de absenţă. Alături de el şi de moderatorul Marian Olaianos, prietenii emisiunii îl vor regăsi, ca de obicei, pe Marius Mitran, invitat permanent la Repriza a treia'. Emisiunea se difuzează pe 29 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, fiind preluată ulterior, de la ora 23.00, şi la TVR HD.

Anghel Iordanescu, Marian Olaianos, Marius Mitran

Cum a decurs campania de calificare, care sunt relaţiile selecţionerului cu Federaţia Română de Fotbal şi cu Liga sau ce părere are despre campionatul intern sunt câteva dintre subiectele pe care Marian Olaianos şi Marius Mitran le abordează în discuţia cu Anghel Iordănescu. Va mai rămâne „nea‘ Puiu' pe banca Naţionalei după Campionatul European din 2016? După mai bine de zece ani în platoul TVR, antrenorul cu cele mai multe calificări face dezvăluiri pentru telespectatorii ediţiei speciale „Repriza a treia'.

Pe parcursul emisiunii, microbiştii vor putea revedea şi imagini din cele zece meciuri din campania de calificare a Naţionalei la UEFA EURO 2016, meciuri transmise în direct la TVR.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare