; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

94399890_914222612369617_3389815308134355230_n

Anghel Damian („Vlad”), dezvăluiri despre relația cu Lia Bugnar. Ce spune despre o eventuală căsătorie

03 March 2021

Actorul și scenaristul Anghel Damian, pe care îl cunoaștem din serialul „Vlad' are o relație frumoasă de iubire de aproape 7 ani de zile cu Lia Bugnar.

Deși ambii sunt discreți când vine vorba de viața personală, Anghel a vorbit puțin în cadrul emisiunii „Hai cu fetele!' de la Prima TV despre momentul în care s-a îndrăgostit de Lia:

„M-am îndrăgostit la repetiții și sunt în continuare îndrăgostit! Cam de 7 ani', a spus Anghel Damian.

Actorul a mai vorbit și despre cum decurge relația lor, având în vedere că cei doi lucrează împreună și la teatru, dar și despre o posibilă căsătorie cu partenera sa.

„E foarte greu să disociezi tot bagajul personal, bagajul emoțional într-o repetiție. Reușim să facem asta, doar că automat totul trece și acasă, pentru că la muncă ești într-un context în care sunt și alți oameni și nu vrei  să vorbești, dar acasă discutăm lucruri și de la muncă. Dar până la urmă astea sunt nimicuri în raport cu întregul'.

Actorul spune că nu se gândește la căsătorie și că nu un act l-ar face mai fericit decât este în prezent:

„Nu cred în povestea asta formală. Până la urmă nu te leagă cu nimic. Eu vin dintr-o familie unde părinții mei au fost căsătoriți 11 ani și după care au divorțat și de când au divorțat s-au înțeles mult mai bine decât o bună parte din căsnicia aia de 11 ani. Am rămas cu povestea asta că o hârtie o poți anula oricând, adică nu te leagă pe veci și până la urmă cât te înțelegi bine oricum ai totul, construiești împreună', a mai spus Anghel Damian.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare