Homepage  / Vedete româneşti

Anghel Damian, dezvăluiri picante în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cu cine și-ar dori să filmeze o scenă romantică

Anghel Damian, dezvăluiri picante în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cu cine și-ar dori să filmeze o scenă romantică
24

de Cristina Țapu,

Adrian Damian formează un cuplu alături de Theo Rose, iar anul trecut au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha. Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Anghel a făcut dezvăluiri neșteptate și nu a ezitat să spună alături de cine și-ar dori să filmeze o secvență romantică.

Anghel Damian, dezvăluiri picante în emisiunea lui Cătălin Măruță

Anghel Damian a fost invitată, în urmă cu ceva vreme la emisiunea lui Cătălin Măruță și a participat la rubrica sosurilor iuți. Întrebat cu cine și-ar dori să filmeze o secvență romantică, regizorul nu a stat prea mult pe gânduri, spre surprinderea tuturor.

„Orice bărbat are, într-un fel sau altul, fantezia asta, pentru că e un nume care a stârnit diverse reacții în rândul masculilor din țara asta. Așa că dacă ar fi să joc cu o actriță din România o scenă romantică, mi-aș dori, așa, pentru plăcerea mea post-mortem, să joc cu Mădălina Ghenea”, a dezvăluit Anghel Damian.

Anghel a subliniat, totuși, că scenele romantice în filme nu reprezintă ceva plăcut, ci mai degrabă un lucru mecanic. „Dar să înțelegem, scenele romantice din filme nu sunt lucruri care să-ți producă foarte mare plăcere. Sunt îngrozitoare, sunt chinuitoare. Gândește-te că fiecare acțiune care se vede cursiv într-un produs, într-un film, se ia, se repetă de sute de ori, devine ceva mecanic”, a completat regizorul.

În cadrul aceleiași emisiuni, Anghel Damian a povestit despre momentul în care a filmat o scenă fără să poarte haine. Secvența a fost una eliberatoare pentru el și nu s-a simțit stingherit de prezența celor de pe platou, a subliniat regizorul.

madalina-ghenea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

„Culmea, că mă gândeam că o să mă simt oribil, o să mă simt inhibat… În momentul în care am intrat dezbrăcat pe platou și cu echipa de filmare, s-a creat un transfer de putere, pentru că toată lumea s-a inhibat în jurul meu, mai puțin eu”, a povestit Anghel, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Anghel Damian și Theo Rose se vor căsători în vara anului 2024

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de aproximativ un an și jumătate, iar în vara acestui an cei doi vor deveni oficial soț și soție.

theo-rose-si-anghel-damian-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 24

Artista are numai cuvinte de laudă la adresa celui care îi va deveni soț și susține că este cel mai inteligent și implicat bărbat pe care l-a întâlnit. Relația dintre ei a evoluat cu pași repezi și a început la scurt timp după ce regizorul a pus capăt legăturii sale cu Lia Bugnar.

Între Theo Rose și Anghel Damian există o diferență de vârstă de șase ani, însă aceasta nu are o influență negativă asupra modului în care decurge povestea lor. Regizorul este cu șase ani mai mare decât îndrăgita artistă.

Sursă foto: Instagram Mădălina Ghenea – Instagram Theo Rose

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton