; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

52896996_761498687570346_7383700246213088366_n

Angelique Boyer va fi protagonista unui remake produs după un serial turcesc. Despre ce este vorba

31 January 2020

La un an după ce a încheiat filmările pentru telenovela „Suflete pierdute' („Amar a muerte'), Angelique Boyer revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect care va fi remake-ul unui serial turcesc. 

Deși nu este cunoscut numele serialului turcesc în al cărui remake va juca, Angelique este foarte încântată de rolul principal pe care îl va avea:

„Este o poveste turcească foarte amplă, dar noi vom face doar 80 de episoade. Are multă acțiune și o mare poveste de dragoste. Sunt foarte încântată pentru că este un proiect foarte bun'.

Boyer a recunoscut că unul dintre lucrurile care au atras-o cel mai mult atunci când a acceptat proiectul a fost povestea serialului, dar și faptul că va lucra alături de producătoarea Giselle Gonzalez, cu care a făcut echipă în 2008 pentru telenovela „Alma de Hierro'.

„Mă bucur enorm că voi avea ocazia să lucrez cu Giselle pe care o cunosc de foarte mulți ani. Are un stil personal care mă fascinează. De asemenea am un entuziasm fantastic pentru că voi reveni pe platourile de filmare mai ales că este o poveste pe care mi-am dorit-o: polițistă, cu acțiune, iar rolul principal este atipic. Este o femeie independentă, care nu are nevoie de nimeni pentru a se descurca în viață', a continuat actrița. 

 

 Un nou partener 

 
Angelique va juca alături de Andres Palacios („Te voi găsi, te voi iubi'), cel care de curând a jucat alături de  Sandra Echeverría în noua versiune a telenovelei „Uzurpatoarea'. Va fi prima oară când cei doi vor juca într-o producție tv.
Potrivit People en Espanol, filmările vor începe în curând în Mexic. Niciun alt nume din distribuție nu a fost făcut public. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare