; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer şi Sebastian Rulli

Angelique Boyer şi Sebastian Rulli ar putea juca din nou împreună

15 July 2015

Cei doi actori, care au făcut pereche în telenovelele „Teresa' (2010) şi „Spune-mi că eşti a mea' (2013), ar putea juca din nou împreună într-o producţie TV. Angelique şi Sebastian, care formează un cuplu şi în viaţa reală, sunt foarte doriţi de producătorii mexicani, pentru că, de fiecare dată, telenovelele în care ei au fost protagonişti au avut succes la public.

Ce au făcut în vacanţă Angelique Boyer şi Sebastian Rulli  (5)

Serialul despre care se tot vorbeşte în presa mexicană este remake-ul telenovelei „Lazos de amor', din anul 1995, cu Lucero în rolul principal, care spune povestea unor triplete.

Zvonurile că a acceptat acest proiect, au fost alimentate chiar de Angelique, care, acum câteva luni, a declarat, într-un interviu, că, mai degrabă, ar accepta să joace în remake-ul de la „Lazos de amor', decât în cel de la „Uzurpatoarea', pentru că ar fi o adevărată provocare pentru ea să joace triplu rol.

Până în acest moment, nici Angelique, nici Sebastian (pe care îl puteţi vedea la Acasă în „Iubiri vinovate') nu au făcut vreo declaraţie cu privire la o nouă telenovelă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare