; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer şi Jose Alberto Castro

Angelique Boyer şi Jose Alberto Castro s-au despărţit

12 March 2014

Angelique Boyer şi Jose Alberto CastroActriţa de telenovele Angelique Boyer (pe care o veţi vedea, în curând, la Acasă în telenovela « Lo que la vida me robo ») s-a despărţit de iubitul ei, regizorul Jose Alberto Castro, după trei ani de relaţie, anunţă tvynovelas.com. Vestea i-a surprins pe cei din jurul său, mai ales că, nu de mult, cei doi au fost într-o vacanţă împreună şi mai mereu îşi făceau declaraţii de dragoste prin presă sau pe conturile de socializare.

Sfârşitul relaţiei lor a fost anunţat prin intermediul unui comunicat presă:  « Vrem să vă anunţăm că, după o relaţie minunată şi plină de iubire, am decis, de comun acord, să o terminăm. În acest moment al vieţii noastre avem de înfruntat multe responsabilităţi, care nu ne permit să menţinem vie dragostea noastră. Vă rugăm să ne respectaţi decizia şi să nu existe nici un fel de interpretări pe seama ei. Noi nu vom mai da alte declaraţii », au zis ei.

Cu tot cu rugămintea lor, presa tabloidă din Mexic a început să dezbată subiectul şi să scoată la suprafaţă adevăratul motiv al despărţirii. Acesta nu ar fi de fapt programul încărcat, ci gelozia ieşită din comun al lui Alberto, care este cu 25 de ani mai în vârstă decât frumoasa Angelique (25 de ani).

Cei doi s-au îndrăgostit în 2011, pe platourile de filmare ale telenovelei « Teresa », pe care Albero a produs-o, însă şi-au ascuns idila cât timp Angelique a filmat pentru serial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare