; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer recunoaşte că are o idilă

30 September 2011

Acum câteva zile, actriţa Angelique Boyer spunea că este îndrăgostită până peste cap, dar că încă nu vrea să spună numele bărbatului iubit. Între timp, Angelique s-a răzgândit şi a anunţat că cel pe care îl iubeste este Jose Alberto El Güero' Castro (50 de ani), producătorul telenovelei Teresa' în care ea a fost protagonistă.

Da, suntem împreună. Vreau să ne dăm o şansă, să sperăm că funcţionează relaţia noastră. Suntem foarte fericiţi', a zis Angelique, citată de peopleenespanol.com.

Actriţa, care filmează în prezent pentru telenovela Solo tengo ojos para ti' (remake-ul serialului Cañaveral de pasiones') spune că ea şi Jose nu şi-au făcut planuri de nuntă.

Astea sunt pure speculaţii, avem o relaţie, însă nu e vorba de căsătorie. Am doar 23 de ani şi mi-e bine aşa, e prea devreme să se întâmple asta, trebuie să mai treacă un timp să trăim mai multe lucruri, să locuim împreună', a declarat interpreta Jimenei din Inimă sălbatică', serial difuzat la noi de postul Acasă.

Angelique Boyer a mai spus că încă nu s-a apropiat de Sofia, fiica pe care Alberto o are cu fosta sa soţie actriţa Angelica Rivera şi că pentru moment nu o interesează să înceapă o relaţie de prietenie cu ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare