; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer s-a logodit?

26 April 2011

Actriţa de 22 de ani a fost fotografiată recent de paparazzi revistei TVNotas', alături de iubitul ei, Jose Alberto Castro (45 de ani), la Disneyland-ul din California. Fotografii au descoperit pe inelarul vedetei din “Teresa” un inel special şi au presupus că este unul de logodnă.

Tânăra actriţă a provocat ceva bârfe când s-a descoperit că se iubeşte chiar cu producătorul telenovelei „Teresa', Jose Alberto Castro (foto, fostul soţ al Angelicăi Rivera şi fratele actriţei Veronica Castro).

Pe tot parcursul filmărilor, ei au ţinut ascunsă relaţia lor (din motive evidente, zicem noi): Angelique are 22 de ani, iar Jose Albero 45! Cei doi nu au recunoscut official mult timp că sunt împreună, însă au fost surprinşi de paparazzi într-o vacanţă romantică în martie, în Acapulco, Mexic.

Iar recent, cei doi porumbei au fost surprinşi distrându-se la Disneyland, ea având un inel de logodnă pe deget. De data aceasta, nu s-au mai ascuns însă şi s-au lăsat pozaţi de fotografi.

Pe Angelique Boyer o putem vedea acum în telenovela Teresa' de la Acasă, unde interpretează rolul unei tinere frumoase, dar rele până în măduva oaselor. Teresa se joacă cu sentimentele a doi bărbaţi, Mariano (Aaron Diaz) şi Arturo (Sebastian Rulli, îl ştiţi din „Rubi'), însă soarta îi va da şi ei o lecţie serioasă.

Rolul din „Teresa' i-a adus recent lui Angelique premiul „Tv Y Novelas' pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Anul acesta, o vom putea revedea tot la Acasă, în telenovela „Corazon salvaje. Angelique este Jimena în telenovelă şi joacă alături de Aracely Arambula şi Eduardo Yañez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare