; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer

Angelique Boyer nu vrea să mai muncească atunci când va deveni mamă: „Mă pensionez”

30 January 2020

Partenera lui Sebastian Rulli nu este hotărâtă încă să devină mamă, însă în momentul în care va face acest pas își dorește să se îndepărteze de platourile de filmare pentru a se dedica exclusiv copilului său. 

 Sunt împreună de 5 ani, însă Angelique Boyer nu plănuiește să devină mamă prea curând. În cadrul unui interviu acordat jurnalistei Cynthis Urias, actrița a vorbit despre momentul în care își dorește să facă un copil și cum se va schimba viața sa din acel moment: 

„La cei 31 de ani ai mei nu știu, la 33 încă mă pot gândi', a răspuns Angelique la întrebarea dacă dorește să devină mamă. 

Ceea ce îi este însă clar e faptul că din acel moment va dori să se dedice complet meseriei de mămică: 

„Dacă voi deveni mamă vreau să fiu mamă. Jos pălăria pentru colegele mele care pot avea grijă și de copii și care se pot ocupa și de cariera lor. Este o muncă titanică și merită să fie aplaudate. Eu în momentul în care voi deveni mamă sper să nu mai fiu nevoită să vin pe platoruile de filmare', a continuat actrița de telenovele. 

Mai în glumă, mai în serios, acesata a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a se pensiona din acel moment: „Muncesc de la vârsta de 8 ani, iar în momentul în care voi deveni mamă mă voi pensiona', a spus râzand Angelique Boyer, care va fi anul acesta protagonista unei noi producții Televisa. 

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare