Homepage  / Vedete străine

Angelique Boyer, declarații neașteptate despre nunta cu Sebastian Rulli. Ce au decis cei doi

Angelique Boyer, declarații neașteptate despre nunta cu Sebastian Rulli. Ce au decis cei doi
10

de Redactia Tvmania

Cu toate că au trecut aproape 9 ani de când formează un cuplu, se pare că planurile de nuntă nu fac parte din viața lui Sebastian Rulli și Angelique Boyer. Iată de ce!

Angelique Boyer și Sebastian Rulli sunt considerați unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea artistică mexicană. Cu toate acestea, cei doi nu s-au mutat împreună și timpul trece fără niciun semn că îndrăgostiții ar plănui să ajungă la altar.

Angelique Boyer, declarații neașteptate despre nunta cu Sebastian Rulli

Protagonista telenovelelor „Teresa”, „De trei ori Ana” sau „Imperiul minciunilor” a dezvăluit că nu are în plan să se căsătorească vreodată cu actorul. Mai mult, Angelique Boyer a și explicat motivele.

„Nu credem în căsătorie ca act oficial; așa că următorul pas pentru noi este să locuim împreună, dar nu simțim nicio grabă”, a declarat Angelique Boyer într-un interviu preluat de ziarul mexican Milenio. „Casa lui este casa mea și invers, împărțim absolut tot, dar cred că acesta va fi următorul pas în relația noastră pe care îl vom face cu timpul”.

angelique-boyer-si-sebastian-rulli-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Actrița a mai declarat și anii trecuți că nu este interesată să aibă copii și nici să se conformeze normelor impuse de societate.

„Astăzi ne dăm seama că există o suprapopulare, trebuie să fim conștienți de asta, este o responsabilitate mare… peste puțin timp nu vom avea apă”, a menționat ea anul trecut în emisiunea mexicană Hoy. „Cred că am crescut cu concepte pe care societatea le-a stabilit ca ‘cea mai fericită zi a vieții tale va fi ziua nunții tale’, pentru a atinge împlinirea trebuie să te căsătorești și să ai copii, iar eu nu sunt de acord cu asta”.

Cu toate că Angelique Boyer s-a îmbrăcat de multe ori în alb pentru rolurile sale în telenovele, acest lucru va rămâne doar în ficțiune, pentru că în viața reală actrița a spus foarte clar că nu intenționează să se căsătorească.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton