; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer

Angelique Boyer are succes cu cea mai recentă telenovelă. Proiectul a câștigat toate premiile TVyNovelas de anul acesta

20 March 2019

Actriţa, pe care aţi vazut-o în „De trei ori Ana', „Spune-mi că eşti a mea' şi „Teresa', a fost desemnată „Cea mai bună actriţă' la gala Premiilor TVyNovelas 2019, care a avut loc recent în Mexic, pentru interpretarea sa din telenovela „Amar a muerte'.

Mai mult, serialul a obţinut, în cadrul aceluiaşi eveniment, alte 13 trofee (din cele 15 care sunt puse la bătaie în fiecare an), inclusiv la categoria „Cea mai bună telenovelă a anului'. În producţia „Amar a muerte', Angelique Boyer (30 de ani) îi dă viaţă Lucíei Borges, o femeie care plănuieşte să-şi escrocheze soţul, pe León Carvajal (Alexis Ayala), împreună cu amantul ei, Johny Corona (Alejandro Nones). Johny îl asasinează pe León, iar sufletul acestuia din urmă se reîncarnează într-un alt bărbat (Michel Brown), care vrea să se răzbune pe Lucía.

Telenovela, lansată în SUA la Univision în octombrie 2018, a avut audienţe foarte mari, de la primul până la ultimul episod, difuzat pe 11 martie. La gala „TVyNovelas', la care a fost prezentă alături de iubitul ei, Sebastián Rulli, Angelique nu doar a obţinut un premiu, ci a avut parte şi de un moment care a atras privirile domnilor. Actriţa şi-a pus rochia aurie cu decolteul în faţă şi nu în spate cum trebuia, lăsându-şi la vedere sânii. Ea a remediat greşeala înainte de a urca pe scenă ca să îşi ridice trofeul.  

Pentru faptul că şi-a pus rochia invers Angelique le-a zis ziariştilor, în glumă, că de vină a fost Sebastián, care a sfătuit-o cum să se îmbrace.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare