; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer

Angelique Boyer ar putea fi noua “uzurpatoare”

07 August 2014

Nici nu a terminat bine filmările la telenovela Spune-mi că eşti a mea' (difuzată în prezent de Acasă), că actriţa Angelique Boyer a intrat din nou în vizorul producătorilor de la Televisa.

Conform tvynovelas.com, aceştia ar dori ca actriţa în vârstă de 26 de ani să fie protagonista remake-ului telenovelei Uzurpatoarea' (La Usurpadora'). Serialul (filmat în 1998), cu Gabriela Spanic şi Fernando Colunga în rolurile principale, a făcut furori atât în America Latină, cât şi în România.

La Usurpadora

Producătorii s-ar fi gândit deja şi la cel care îi va da replica lui Angelique în acest remake, şi anume la Daniel Arenas, care a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori de telenovele de când a jucat în Maricruz' şi La Gata' (difuzată în prezent în Mexic).

Angelique Boyer

Angelique nu a luat nicio decizie cu privire la apariţia ei într-o nouă telenovelă (ea de-abia şi-a revenit după moartea mamei sale). Mai mult, actriţa este implicată în turneul pe care l-a început, de curând, în Mexic cu piesa te teatru Los derechos de la mujer', în care joacă alături de Sebastian Rulli, iubitul ei din viaţa reală (conform tabloidelor mexicane).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare