; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paltrow_jolie_hepta

Gwyneth a enervat-o pe Angelina

19 May 2013

Actriţele Gwyneth Paltrow (40 de ani) şi Angelina Jolie (37 de ani) au păreri diferite despre alimentaţia corectă şi sfaturile celei dintâi nu au fost deloc bine primite în casa Jolie-Pitt.

Se ştie că actriţa Gwyneth Paltrow este pasionată de mâncarea sănătoasă şi nu le permite copiilor ei să mănânce de la fast-food. Dar recent aceasta şi-a băgat coada în familia Jolie-Pitt, oferindu-i lui Brad cartea ei de bucate, „Its All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great', convinsă că cei şase copii ai actorului şi ai Angelinei Jolie „trebuie să fie calmaţi' printr-o alimentaţie mai bună, de care au clar nevoie.

Brad a apreciat gestul, a povestit o sursă apropiată pentru „The National Enquirer', dar viitoarea lui soţie nu prea. „Angelina a spus că nu le-ar da niciodată copiilor ei majoritatea felurilor descrise în cartea lui Gwyneth, ca tartine cu hummus şi pesto din mentă şi ceapă verde sau burgeri cu somoni şi ghimbir murat.

Crede şi că Gwyneth îi lipseşte pe copiii ei, Apple şi Moses, de bucuriile vieţii, nelăsându-i să mănânce fast-food, dulciuri, îngheţată, prăjituri şi sucuri acidulate', a explicat sursa.

Angie, care îi lasă pe cei şase copii ai ei să mănânce ce vor, i-a sugerat lui Brad să trimită cartea înapoi, dar cum acesta a refuzat, volumul culinar (venit prin poştă cu o dedicaţie scrisă din partea blondei) a ajuns direct la gunoi!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare