; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina şi Brad au ajuns la fundul sacului cu bani

09 March 2011

Angelina Jolie şi Brad Pitt se cearta din cauza banilorJurnaliştii de la tabloidul american National Enquirer scriu că Brad Pitt şi Angelina Jolie ar fi avut cea mai violentă ceartă de până acum din cauza… banilor!

Deşi cei doi au, împreună, o avere estimată la peste 250 de milioane de dolari, Enquirer le descrie relaţia ca atârnând de un fir de păr' din cauza unei presupuse nemulţumiri a lui Pitt (47 de ani) vizavi de rispitoarea sa parteneră.

Potrivit aceleiaşi surse, Brad cere ca familia să fie mai atentă la cheltuieli, în timp ce Jolie (35 de ani) îi vede pretenţiile ca egoiste şi meschine'.

Brad vrea să vândă castelul din Franţa

Astfel, Pitt i-ar fi concediat pe profesoara de franceză a celor şase copii ai cuplului şi pe încă un angajat, spunându-le că: Nu mai pot să vă plătesc'.

Apoi, actorul ar fi acuzat-o pe Jolie că le iroseşte averea' şi ar fi zburat de la Los Angeles la Paris pentru a negocia vânzarea proprietăţii cuplului din capitala Franţei, Chateau Miraval.

Bineînţeles, având în vedere averea considerabilă a celor doi, speculaţiile din Enquirer par trase de păr, fapt semnalat şi de alte ziare din presa americană.

Potrivit acestora, în casa Jolie – Pitt nu e al Treilea Război Mondial' iar cei doi actori nu sunt pe cale să dea faliment. Mai mult, sursele susţin că Angelina şi Brad se înţeleg la fel de bine ca întotdeauna.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare