; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie

Angelina Jolie a plecat în Hawaii pentru noul său film

10 July 2013

Angelina Jolie a demonstrat că şi-a revenit după dubla intervenţie de mastectomie pe care a suferit-o în primăvară. Daily Mail scrie că logodnica lui Brad Pitt a început munca la un nou film pe care îl va regiza.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a fost surprinsă de fotografi pe aeroportul din Hawaii, unde va lucra la pelicula “Unbroken”.

Jolie nu a călătorit singură în Hawaii, alături de ea aflându-se băieţii Maddox şi Pax. Lor li se va alătura şi restul familiei, pentru cele două luni, cât vor dura filmările.

Filmul “Broken” este bazat pe romanul scris de Laura Hillenbrand despre Louis Zamperini, olimpicul devenit prizonier în cel de-Al Doilea Război Mondial.

În luna mai, într-un articol pe care ea însăşi l-a redactat pentru publicaţia „The New York Times', Angelina Jolie a recunoscut că şi-a făcut o dublă mastectomie, de teamă să nu se îmbolnăvească de cancer la sân.

Mamă a şase copii, Jolie a luat această decizie după ce propria ei mamă a murit din această cauză, iar riscul ca ea să fie diagnosticată cu cancer era de 87%. Potrivit actriţei în vârstă de 37 de ani, după operaţie, riscul a scăzut la 5%.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare