; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie vrea să-şi plimbe copiii o lună în Sahara

02 August 2011

Actriţa Angelina Jolie (36 de ani) a plănuit o vacanţă de o lună prin deşertul Sahara, alături de cei mici, scrie ziarul „Financial Times'.

„Vrem să traversăm Sahara. Durează 28 de zile. Va trebui să folosim cămile. Zahara vrea să se întoarcă în Africa (fetiţa e născută în Etiopia – n.r.) şi la fel şi Shiloh (născută în Namibia – n.r.). Aşa că fiecare copil îşi vede ţara pe rând', a explicat Jolie.

Aceasta şi iubitul ei Brad Pitt (47 de ani) au explicat recent că au de gând să călătorească mult şi să o lase mai moale cu rolurile din filme.

Cei doi plănuiesc să-şi cumpere încă o casă în Londra (mai au proprietăţi în Los Angeles şi sudul Franţei), în suburbia exclusivistă Richmond-On-Thames.

„Acesta a fost cel mai bine ţinut secret timp de mai mulţi ani: multe staruri de la Hollywood au stat în casele obişnuite din Richmond, unde puteau trece neobservate.

Johnny Depp încearcă mereu să stea în casa unde se află acum Brad şi Angelina, pentru că această clădire nu iese în evidenţă cu nimic', a explicat o sursă pentru ziarul „Mail On Sunday'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare