; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie vrea să se îngraşe până la nuntă

04 May 2012

Pregătirile de nuntă sunt în toi în familia Jolie – Pitt. Iar dacă despre Brad Pitt ştim că a primit sarcina de a se ocupa cu organizarea propriu-zisă a marelui eveniment, Angelina Jolie şi-a pus în cap să arate fabulos în ziua cea mare.

Actriţa de 36 de ani nu îşi doreşte să semene cu un schelet ambulant în ziua nunţii, ba chiar vrea ca rochia de mireasă să îi pună în valoare formele. Pentru asta, Angie i-a cerut deja sfatul renumitului bucătar britanic Jamie Oliver, scrie femalefirst.co.uk.

„Angelina a hotărât că vrea să fie voluptuoasă atunci când se va mărita cu Brad şi speră să se îngraşe cam cinci kilograme până atunci. Brad şi Angie l-au rugat pe Jamie să le propună nişte reţete ideale pentru ei doi', a spus o sursă apropiată cuplului.

Brad Pitt e încântat

Se pare că Jamie Oliver a fost acasă la Brad şi Angelina de mai multe ori.

„Angie nu găteşte niciodată, iar acum Brad testează nişte reţete englezeşti', a spus sursa.

Faptul că Angelina vrea să mănânce mai bine l-a bucurat pe logodnicul ei, căruia îi este dor de formele pe care actriţa le avea în perioada în care s-au cunoscut (la filmările pentru filmul „Dl şi dna Smith', în 2004, n.r.).

Potrivit apropiaţilor, oficializarea relaţiei dintre Angelina şi Brad ar putea avea loc pe 11 august, dată la care părinţii actorului împlinesc 50 de ani de căsnicie.

Citeşte şi:

Brad Pitt se ocupă activ de organizarea nunţii

Versace e în pole-position pentru rochia Angelinei Jolie

Angelina Jolie a plâns când a fost cerută de soție

Cât ar costa o poză de la nunta Jolie-Pitt?

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt, în sfârşit, logodnici!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare