; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie vrea să joace în „Fifty Shades of Grey”

01 August 2012

Deși reprezentanții studiourilor Universal Pictures i-au oferit inițial postul de regizor, Angelina Jolie și-ar dori să se implice chiar mai mult în realizarea filmului „Fifty Shades of Grey', scrie contactmusic.com. Vorbim despre pelicula care va adapta din punct de vedere cinematografic controversatul roman erotic al scriitoarei de origine britanică E.L. James.

Viitoarea doamnă Pitt ar fi citit romanul, care a ajuns rapid după lansare unul dintre cele mai vândute cărți (aproximativ 1 milion de copii vândute, n.r.). Imediat după a terminat lectura, Jolie și-a dat seama că „pelicula va fi un hit'.

Se zvonește că și Ryan Gosling ar fi în cărți pentru un rol mare în „Fifty Shades of Grey'. În lista încă provizorie a distribuției, alături de numele lui Jolie și Gosling, se mai află și Ian Somerhalder, Emma Stone, Scarlett Johansson și Channing Tatum, scrie worldswagg.com.

„Fifty Shades of Grey' are o acțiune inspirată din franciza „Amurg', dar cartea lui E.L. James trece totuși în cu totul alt plan. Este vorba de o studentă de 22 de ani și încă virgină, pe nume Anastasia Steele, care cedează în fața șarmantului miliardar Christian Grey și ale lui practici sado-masochiste.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare