Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt. Ce tatuaj și-a făcut actrița

Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt. Ce tatuaj și-a făcut actrița

de Redactia Tvmania,

Artistul de tatuaje preferat al Angelinei Jolie a dezvăluit recent că faimoasa actriță și-a adăugat un tatuaj misterios pe degetele mijlocii ale ambelor mâini. Fanii actriței presupun că ar fi vorba de un nou atac la adresa lui Brad Pitt.

Acest anunț a stârnit interes și entuziasm în rândul fanilor, care încearcă să dezlege semnificația acestui nou desen. Mr. K, cunoscut pentru activitatea sa la celebrul magazin Bang Bang din New York, a distribuit o fotografie pe Instagram în care prezintă degetele lui Jolie, cu cerneala proaspăt aplicată pentru a menține secret noul tatuaj.

Angelina Jolie și-a făcut un nou tatuaj

În această postare, Mr. K a menționat în descriere că a avut ocazia să o tatueze pe Angelina Jolie, mărturisind: „Încă nu pot să cred că am lucrat împreună și am creat acest tatuaj”.

Acesta și-a întrebat apoi pe urmăritori să își ofere părerile cu privire la conținutul noului desen de pe mâna actriței. Așadar, au început să curgă comentarii și presupuneri din partea fanilor. Una dintre ipotezele cele mai vehiculate a fost că Angelina Jolie ar fi ales să transmită un mesaj direct fostului ei soț, Brad Pitt, prin aceste tatuaje pe degetele mijlocii, poate sub forma cuvintelor „F-k. Brad”.

Este evident că cei din online fac trimitere la relația sa anterioară cu Brad Pitt, o relație care a început în 2005 și a culminat cu o anticipată căsătorie în 2014. Cu toate acestea, cuplul a divorțat în 2016, ducând la un lung și controversat proces juridic legat de copiii lor și bunurile comune.

Pe lângă această teorie, s-au făcut și alte speculații cu privire la semnificația noului tatuaj al Angelinei Jolie, cum ar fi posibile omagii aduse copiilor săi, un „avertisment pentru potențialii admiratori” sau chiar un element cu conotații spirituale.

Mr. K este cunoscut și pentru faptul că a realizat tatuaje controversate, precum backpiece-ul lui Doja Cat, numit de fanii artistului „demonic”. Diverse celebrități, printre care Miley Cyrus, Michael J. Fox, Sophie Turner și Joe Jonas, au apelat la serviciile studioului de tatuaje Bang Bang din centrul orașului și au devenit susținători ai acestei destinații de încredere pentru creații de artă corporală.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton