Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie și Vivienne, ultimele pregătiri înainte de lansarea „The Outsiders”. Mama și fiica, implicate în producția musicalului

Angelina Jolie și Vivienne, ultimele pregătiri înainte de lansarea „The Outsiders”. Mama și fiica, implicate în producția musicalului
9

de Cătălina Matei,

După ce fiul ei mai mare, Pax, a ajutat-o pe platourile de filmare ale producției „Maria”, Angelina Jolie a avut parte, din nou, de ajutorul unuia dintre copiii săi. Este vorba despre mezina Vivienne, în vârstă de 15 ani, care îi este asistentă de producție pentru musicalul „The Outsiders”.  Premiera va avea loc în câteva zile.

Angelina Jolie, colaborare de excepție cu fiica sa, Vivienne Marcheline

Implicată într-un nou proiect, din postura de producătoare, Angelina Jolie se pregătește zilele acestea de premiera de pe Broadway a musicalului „The Outsiders”. Mai precis, pe 11 aprilie, publicul larg va avea acces la reprezentație, ale cărei ultime pregătiri au loc acum. De altfel, săptămâna trecută a avut loc și un fel de avanpremieră, pe contul de Instagram la producție fiind postate mai multe poze din culise.

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Printre ele, alături de actorii din distribuție și ceilalți membri ai echipei de producție, se remarcă și Vivienne Marcheline, fiica cea mică a Angelinei Jolie și alui Brad Pitt. Mezina, în vârstă de 15 ani, este asistenta personală a mamei sale în acest proiect.

Viv îmi amintește de mama mea prin faptul că nu este concentrată să fie în centrul atenției, ci să fie un sprijin pentru alți oameni din creație. Este foarte atentă și serioasă în legătură cu teatrul și lucrează din greu să înțeleagă cum poate contribui”, declara Angelina Jolie în urmă cu câteva luni, potrivit People.

O altă sursă a declarat că Vivienne „adoră teatrul muzical” și că Angelina o duce la astfel de producții „de când era mică”.

Vivienne, în vârstă de 15 ani, este unul dintre cei trei copii biologici ai cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt. Deja înaltă pentru vârsta ei, fetița pare că a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei celebri, inclusiv ochii albaștri cu care ambii au fermecat milioane de oameni: buzele pline ale mamei, părul blond și carisma tatălui.

Bazat pe romanul omonim din 1967 al lui S.E. Hinton, publicat când avea doar 18 ani, „The Outsiders” spune povestea clasică a disconfortului socio-economic din America rurală a anilor ’60, trăită prin rivalitatea dintre bandele Greasers, din clasa muncitoare, și Socs, din clasa superioară.

Cartea a fost adaptată în 1983 într-un film regizat de Francis Ford Coppola și în care au jucat o mulțime de viitoare vedete de la Hollywood, printre care Tom Cruise, Patrick Swayze, Matt Dillon, Emilio Estevez, Rob Lowe, Diane Lane și Ralph Macchio. C. Thomas Howell a jucat în rolul protagonistului Ponyboy Curtis.

Cine va primi custodia gemenilor Vivienne și Knox Jolie-Pitt

După mai multe înfățișări în instanță și o mulțime de declarații unul împotriva celuilalt,  Angelina Jolie și Brad Pitt par a fi ajuns la un consens în ce privește divorțul. Astfel, după 8 ani de conflict, cei doi vor fi despărțiți și în acte.

Până în prezent, Brad Pitt și-a dorit până acum 50-50 în ceea ce privește aranjamentele de custodie pentru copii, acum, nu ar mai ține cu dinții de această măsură. Prin urmare, Angelina Jolie va avea custodia fizică a minorilor, iar el va avea dreptul de a-i vizita.

Numai Shiloh (17 ani) și gemenii Know și Vivienne (15 ani), singurii copii biologici ai Angelinei și ai lui Brad Pitt, n-au ajuns la vârsta majoratului. Shiloh va împlini 18 ani în luna mai.

Foto: Hepta – Profimedia

Sursă foto:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton