; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie și Brad Pitt mai așteaptă până la nuntă

10 June 2012

Angelina Jolie, care se pregătește să devină (în sfârșit 🙂 ) Dna. Pitt, va alege data nunții cu ajutorul unui călugăr budist. Actrița de 37 de ani se va mărita cu logodnicul ei Brad Pitt vara asta, dar data în care va avea loc ceremonia continuă să fie o enigmă, scrie femalefirst.co.uk.

„Angie a folosit astrologia budistă și în trecut pentru a alege cele mai bune zile pentru organizarea unor evenimente importante din viața ei. Ea se bazează pe calendarul budist chiar și când își planifică o intervenție medicală sau când face planuri de vacanță pentru ea, Brad sau pentru copii. A folosit asta chiar și atunci când a ales datele de lansare pentru filmele ei', a spus o sursă apropiată vedetei.

Se zvonește că Angelina ar vrea ca data ideală a nunții să îi asigure o relație perfectă pe viitor.

Conform prietenilor lor, Brad, alături de care Angelina crește cei șase copii ai lor, este fericit să o susțină pe logodnica lui în orice decizie ia. Actorul e chiar convins că Angelina nu trebuie să se grăbească pentru a stabili data nunții.

O sursă citată de National Enquirer a spus că „Brad nu s-a implicat deloc. I-a spus lui Angie să aștepte cât de mult timp vrea până să ia o decizie. După opt ani și șase copii împreună, ei chiar nu se grăbesc înspre însurătoare'.

Citește și:

Brad Pitt a dat petrecerea burlacilor la Cannes

Angelina Jolie vrea să se îngraşe până la nuntă

Brad Pitt se ocupă activ de organizarea nunţii

Versace e în pole-position pentru rochia Angelinei Jolie

Angelina Jolie a plâns când a fost cerută de soție

Cât ar costa o poză de la nunta Jolie-Pitt?

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt, în sfârşit, logodnici!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare