; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina si brad

Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa cere custodia copiilor

20 September 2016

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, după doi ani de căsnicie şi 12 ani de relaţie, scrie People.com. Actriţa a solicitat în instanţă custodia celor şase copii pe care îi au împreună.

angelina-si-brad

 

Jolie Pitt (41) a depus deja actele de divorț, invocând drept motiv al despărțirii deja celebra sintagmă „diferențe ireconciliabile'.

Potrivit sursei citate, actrița vrea ca Brad Pitt să aibă dreptul de a-i vizita pe copii – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox. În schimb, acesta ar trebui să renunțe la custodia comună a celor mici.

Citat de theguardian.com, avocatul Robert Offer, care o reprezintă pe Jolie în instanță, a declarat că aceasta a hotărât să divorțeze „pentru binele familiei' și că nu a cerut pensie alimentară.

„(Angelina Jolie) nu va comenta decizia în niciun fel și cere ca presa să asigure familiei intimitatea de care are nevoie în această perioadă', a menționat avocatul.

Ultima dată, Angelina și Brad au fost văzuți împreună la mijlocul lui iulie, cu puțin timp înainte de cea de-a doua lor aniversare de căsătorie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood Brangelina', sunt împreună din 2005 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici – Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Jolie şi Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în Dl şi dna Smith/ Mr. & Mrs. Smith' în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Citește și:

Angelina Jolie va preda la London School of Economics

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

Brad Pitt vrea să mai facă un film cu Angelina Jolie

Angelina Jolie: „Înainte de nunta din Franța, Brad și cu mine eram deja căsătoriți'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare