; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina jolie brad pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou în scandal, la 4 ani de la începerea divorțului

12 August 2020

Deși părea că apele s-au liniștit între Angelina și Brad, aparențele ne-au înșelat. Discuțiile dintre cei doi parteneri continuă și devin mai aprige. Au trecut patru ani de la inițierea divorțului și cu toate acestea probleme încă mai există între cei doi actori. 

Cel mai longeviv divorț de la Hollywood din ultimii ani continuă. La începutul acestei săptămâni, Angelina Jolie a solicitat  demisia judecătorului John W. Ouderkirk implicat în procesul de custodie, pe motiv că acesta nu a specificat sincer care este relația sa cu una dintre avocatele fostului partener – Anne C. Kiley. Potrivit Dailymail.com,  avocata lui Brad Pitt ar fi făcut lobby în favoarea intereselor financiare ale lui Ouderkirk, într-un alt caz.

Existența unui posibil conflict de interese ar putea complica destul de tare lucurile între cei doi.

„Ouderkirk nu a dezvăluit cazurile care au demonstrat actuala, continua, repetata relație dintre acesta și avocatul reclamatului’, se arată în dosar.

 

Actorii ar apela la judecători privați pentru că aceștia le garantează confidențialitatea, însă se pare că Angelina Jolie nu este convinsă de acest lucru.

Vedeta susține că un judecător ar trebui să fie imparțial și ar trebui să respecte regulile de păstrare a informațiilor și evitare a conflictului de interese, lucru care nu s-a întâmplat în acest caz și de aceea face tot posibilul pentru a fi numit un alt judecător în acest caz.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare