; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad pitt si angelina jolie

Surprize, surprize! Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să amâne divorțul?!

10 August 2017

Așa ceva… După tot scandalul, după toată tevatura cu avocați și anchete oficiale, Brad Pitt (53 de ani) și Angelina Jolie (42 de ani) ar fi sistat, se pare, procedurile de divorț, scrie elle.com citând US Weekly.

Ceea ce părea de-a dreptul imposibil dacă e să ne luăm după declarațiile oferite de cei doi actori în ample interviuri. Însă, mai mult decât atât, divorțul ar fi fost suspendat pentru că Angelina și Brad s-ar putea împăca – iar dorința ar veni din partea Angelinei!

Potrivit unor surse citate de US Weekly, se pare că  divorțul stagnează de câteva luni.  

„Nici unul din cei doi nu a făcut nimic timp de câteva luni pentru avansarea procesului și nimeni nu crede că vor face ceva prea curând', a declarat sursa.

Jolie a depus cererea de divorț în septembrie anul trecut. Acum ar regreta decizia ei, și din cauza consecințelor murdare ale întregului scandal. Oamenii din jurul ei „conduceau o campanie de scandal” împotriva lui Pitt, a explicat aceeași sursă, completând: „Ea e încă atât de îndrăgostită de el'.

Noua atitudine a Angelinei ar fi fost însă puternic influențată de decizia lui Brad Pitt de a renunța la alcool, acest lucru fiind „tot ceea ce ea și-a dorit'.

Pe de altă parte, cei de la Entertainment Tonight avertizează că situația nu ar sta chiar așa. O sursă a confirmat emisiunii TV că divorțul a stagnat, într-adevăr.

„Există o pauză în procesul divorțului pentru că amândoi au oferit prioritate copiilor, dar nu s-a schimbat nimic semnificativ în relația lor', a precizat sursa celor de la Entertainment Tonight.

Și cei de la „Daily Mail' menționează „nu există vreo schimbare reală', că stagnarea se datorează motivelor procedurale și că foștii parteneri se înțeleg bine „de dragul copiilor'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare