; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie și Brad Pitt se ceartă din cauza banilor

08 December 2011

Brad Pitt și Angelina Jolie nu au parte de un sfârșit de an liniștit, dacă este să dăm crezare informațiilor cum că tratativele de stabilire a contractului prenupțial i-au făcut să se certe. Pentru nunta, programată pentru începutul anului următor, în Franța, mai sunt destule de făcut, dar cei doi actori au rămas blocați la partea materială, estimată la 270 de milioane de dolari, scrie National Enquirer.

Brad și Angelina formează un cuplu de șase ani, iar între timp au apărut numeroase subiecte de discuție între ei. De la gelozia Angelinei față de actrițele din jurul lui Brad, până la faptul că acesta nu se poate lăsa de fumat, toate merg să demonstreze că relația celor doi este departe de a fi perfectă.

„Contractul prenupțial este o adevărată problemă atât pentru Angie, cât și pentru Brad. În ceea ce o privește pe Angelina, ei nu ar avea nevoie de un asemenea act, dar oameni din jurul lui Brad încearcă să-l convingă că acesta este modul cel mai sigur de a-și asigura veniturile', a spus o sursă apropiată celor doi actori.

Angelina Jolie este de părere că ea și Brad Pitt pot împărți totul, pentru că „vor trăi împreună toată viața'.

Se pare că Pitt a rămas cu sechele în urma divorțului de Jennifer Aniston și nu ar vrea ca banii să fie o problemă între el și actuala parteneră de viață.

Angelina are mai multă experiență în ceea ce privește divorțurile, după ce s-a despărțit de Jonny Lee Miller (1997) și Billy Bob Thornton (2003).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare