; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie și-ar putea pierde unul dintre copii

25 April 2012

Angelina Jolie se teme că familia ei se va destrăma chiar înainte de marele eveniment din viața ei: nunta cu Brad Pitt. Problemele au început când mama naturală a lui Pax, băiatul originar din Vietnam pe care Jolie l-a adoptat în 2007, pe când avea doar 3 ani, a apărut în peisaj.

Deși l-a părăsit imediat după naștere, mama lui Pax și-ar dori acum ca băiatul să se întoarcă lângă ea, scrie National Enquirer. Femeia a scăpat de dependența de droguri și vrea să își revadă fiul cât mai repede posibil. Angelina e însă de altă părere.

„Angelina trece prin momentele de coșmar ale oricărei mame adoptive. Ea crede că Pax este prea mic și ar fi prea greu pentru el să înțeleagă complexitățile vieții mamei sale biologice', a spus o sursă citată de sursa mai sus amintită.

Se pare că Angelina suferă la gândul că l-ar putea pierde pe Pax. Cu toate astea, actrița a fost de acord ca el să își cunoască mama, cu condiția că întâlnirea să aibă loc peste câțiva ani.

„Se teme că el ar vrea de bunăvoie să se întoarcă alături de mama lui naturală', a completat sursa.

Pax are probleme de comportament

Recent, Pax a început să fie violent și să aibă probleme de comportament. După ce i-a dat un pumn unui coleg de clasă, Angelina și Brad au început să se gândească că de vină pentru această schimbare a personalității lui nu pot fi decât traumele suferite în copilărie.

Angelina si Brad l-au salvat pe Pax din orfelinatul unde fusese abandonat de mama lui la doar două zile de la naștere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare