; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina jolie

Angelina Jolie „s-a simțit obligată” să se mărite cu Brad Pitt și nu mai vrea să se căsătorească vreodată

03 October 2019

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au înțeles foarte bine după ce s-au întâlnit în 2005 pe platourile de filmare ale peliculei „Mr And Mrs Smith'. Ulterior în 2014 s-au căsătorit și au locuit în Los Feliz, California, cu cei șase copii în timp ce cariera lor a prosperat. 

Nu a fost totul atât de roz însă. O sursă apropiată fostului cuplu a făcut câteva dezvăluiri publicației Us Weekly despre căsătoria celor doi, oferind inclusiv informația conform căreia Angelina Jolie s-a simțit obligată să se mărite cu Brad Pitt.

„Ea s-a simțit obligată și presată de Brad Pitt ca să se căsătorească', a declarat sursa pentru Us Weekly, precizând că Jolie „nu mai vrea să se căsătorească vreodată'.

Ar trebui precizat că divorțul dintre Pitt și Jolie nu este încă finalizat, dar cei doi au ajuns la o înțelegere privind custodia celor 6 copii. Și, în sfârșit, se pare că Pitt și Jolie sunt mulțumiți de modul în care au început să se înțeleagă și de liniștea din familia lor.

„Brad este recunoscător că toată animozitatea a rămas în trecut', a mai adăugat sursa. „Pe primul plan sunt cei 6 copii. Acesta este lucrul de care el este cel mai încântat – să fie tată și să își impartă viața și timpul cu copiii lui'.

Deși cei doi încă se află în proces de divorț, legal ei sunt singuri, însă niciunul dintre ei nu se grăbește să aibă o altă relație, chiar dacă au existat mai multe zvonuri cu privire la viața lor amoroasă de după divorț.

„Acum este liniște și amândoi sunt relaxați. Este un pas în direcția cea bună. Amândoi vor să depășească acest moment din viața lor și să meargă pe drumuri separate', a mai adăugat sursa.

 

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Brad Pitt iubește din nou. Cine este femeia alături de care și-a refăcut viața

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare