; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie 2

Angelina Jolie riscă să piardă custodia celor șase copii pe care îi are cu Brad Pitt! Alfă aici de ce!

13 June 2018

Vești proaste pentru Angelina Jolie. Chiar dacă în prezent actrița se află la filmările pentru cea de a doua peliculă a francizei „Maleficent', problemele cu Brad Pitt nu încetează să apară. Vedeta riscă să piardă custodia copiilor săi în urma unei decizii luate de un judecător.

 

Unul din judecătorii care se ocupă de cazul Angelinei și al lui Brad a impus un nou ordin de restricție de această dată adresat actrișei, pentru a nu se mai implica în relația și interacțiunea pe care Pitt o are cu copii săi.

Potrivit unor documente obținute de publicația People, Jolie ar putea fi în pericol să piardă custodia primară a copiilor dacă nu ia măsuri pentru a-și îmbunătăți relația cu tatăl lor. Unul din judecători a precizat în documente că  “este esențial ca fiecare dintre [cei șase] copii să aibă o relație sănătoasă și puternică cu tatăl și mama lor”, iar Jolie trebuie să-i permită lui Pitt să o mențină și să o repare.

Judecătorul a subliniat, de asemenea, pașii specifici pe care Jolie ar trebui să îi urmeze pentru a ajuta accesul lui Pitt la copii dar și la îmbunătățirea relației actorului cu aceștia. Mai exact Angelina Jolie trebuie să aibă un program detaliat de vizitare pe timpul verii și să permită accesul facil la telefon între Pitt și fiecare dintre copii, fără monitorizare sau interferență din partea ei. Toate aceste decizii fiind luate „în interesul copiilor'.

De asemenea, judecătorii au mai decis ca un psiholog să îi însoțească pe cei șase copii în vizita la tatăl lor. Astfel, în această vară, începând cu 27  iunie, ei sunt în grija lui Brad Pitt pe perioada unei vacanțe de vară. Angelina Jolie are voie să îi sune doar o singură dată pe zi pe timpul vacanței. Brad Pitt este nevoit să îi ducă acasă la Angelina Jolie, la reședința lor din Londra, pe 29 iulie. Dacă actrița nu respectă aceste decizii, va pierde custodia celor șase copii.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, însă divorțul este pe rol. Unul din motivele pentru care divorțul nu a luat o finalitate se pare că sunt chiar cei șase copii pe care îi au împreună.

Nu demult tabloidele de peste ocean scriau că Brad Pitt are o nouă parteneră cu care deja locuiește.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Război între Angelina Jolie și Brad Pitt. Află care este motivul disputei!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare