Homepage  / Vedete româneşti

Angelina Jolie, lecție de stil la premiera din New York a filmului „Maria”. Actrița a fost însoțită de trei dintre copiii săi

Angelina Jolie, lecție de stil la premiera din New York a filmului „Maria”. Actrița a fost însoțită de trei dintre copiii săi
10

de Cristina Țapu,

Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, a bifat o nouă apariție spectaculoasă pe covorul roșu, alături de o parte dintre copii săi. Fosta soție a lui Brad Pitt a purtat o ținută elegantă care a atras toate privirile.

Angelina Jolie, strălucitoare la premiera din New York a filmului „Maria”

Angelina Jolie a fost însoțită de câțiva dintre copiii săi la premiera noului său film, „Maria”, duminică seară, în cadrul celei de-a 62-a ediții a Festivalului de Film de la New York. Evenimentul, desfășurat la Alice Tully Hall din Lincoln Center, a avut-o în prim-plan pe actrița de 49 de ani, care a pășit pe covorul roșu alături de Zahara (19 ani), Maddox (23 de ani) și Pax (20 de ani).

Jolie a atras atenția cu o rochie albă sofisticată pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc negri. Părul ei blond a fost aranjat lejer, lăsându-și buclele să cadă natural pe umeri și spate. Pentru a completa ținuta, actrița a optat pentru un ruj roșu intens și cercei lungi cu diamante.

62nd New York Film Festival – Maria PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Fiica actriței, Zahara, nu a trecut neobservată, purtând o rochie albă din mătase. Maddox a ales un costum clasic negru, în timp ce Pax a optat pentru un costum gri, completat de o pereche de ochelari de soare. Maddox și Pax nu doar că au fost prezenți la premieră, dar au avut și un rol important în producția filmului „Maria”, lucrând în departamentul de asistență de regie pe platoul de filmare, așa cum a povestit actrița.

Jolie, care joacă rolul regretatei cântărețe de operă Maria Callas în filmul „Maria” al regizorului Pablo Larraín, a fost ovaționată în picioare timp de opt minute la premiera de joi, 29 august, la Teatrul Sala Grande din cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2024.

Primele imagini cu Angelina Jolie în rolul celebrei cântărețe de operă Maria Callas au fost prezentate în trailerul noului film „Maria”, provocând emoții intense printre fani. Actrița de 49 de ani o aduce la viață pe legendara soprană într-o poveste care reinterpretează ultimele zile ale acesteia, o perioadă plină de durere pentru celebra artistă cu o voce de neegalat.

Angelia Jolie ar putea fi nominalizată la Oscar pentru rolul Mariei Callas

Filmul biografic regizat de Pablo Larraín urmărește povestea vieții Mariei Callas, considerată de mulți cea mai mare cântăreață de operă din lume, în ultimele sale zile de viață, în Parisul anilor ’70 (cântăreața a încetat din viață pe 16 septembrie 1977, la 53 de ani – n.r.).

Anfgelina Jolie, ovaționată în picioare la Festivalul de Film de la Veneția 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

„Maria” este cel de-al treilea film biografic dedicat de Pablo Larraín unei figuri feminine care debutează la Veneția, după „Jackie” (din 2016, cu Natalie Portman în rolul lui Jackie Kennedy) și „Spencer” (din 2021, cu Kristen Stewart în rolul prințesei Diana). Ambele filme le-au adus nominalizări la Oscar protagonistelor lor. O nominalizare pentru rolul Mariei Callas ar însemna prima recunoaștere de acest fel acordată de Academia de film Angelinei Jolie în peste 15 ani.

Actrița a mai fost nominalizată la Oscar de două ori de-a lungul carierei, câștigând în anul 2000 premiul pentru rolul secundar din „Tinerețe furată” / „Girl, Interrupted” (1999) și fiind nominalizată în 2009 pentru „Provocarea” / „Changeling” (2008).

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton