; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina Jolie, ovaţii la prima apariţie după operaţie

3 June 2013

Angelina Jolie a primit ovaţii din partea a câteva sute de fani. Totul s-a întâmplat la Londra, duminică, când actriţa a avut prima apariţie în public după operaţia de dublă mastectomie.

Jolie i-a fost alături lui Brad Pitt la premiera celui mai recent film al acestuia, “World War Z”.

Luna trecută, actriţa de 37 de ani a anunţat, într-un articol publicat în “New York Times”, că a făcut o dublă mastectomie. Jolie a explicat că a luat această decizie după ce doctorii i-au confirmat că este purtătoarea unei gene care o face să prezinte un risc de 87% de a dezvolta un cancer mamar

Conform Reuters, Brad Pitt  a primit numai cuvinte de laudă din partea partenerei lui de viaţă, care l-a descris ca fiind un “bărbat şi un tată minunat”.

“Sunt foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul vostru. Şi sunt foarte fericită să văd că discuţia despre sănătatea femeilor s-a extins în spaţiul public, iar acest fapt înseamnă totul pentru mine”, a declarat actriţa.

Angelina e o “femeie tare”

La rândul său, Brad Pitt a declarat în faţa jurnaliştilor londonezi că este mândru de filmul său şi de decizia luată de Angelina Jolie de a suporta o dublă mastectomie, pentru binele familiei sale.

“Atunci când a apărut această problemă – iar noi ştiam de ceva vreme că aşa va fi – ea a luat taurul de coarne”, a declarat Brad Pitt, în vârstă de 49 de ani. “Sunt extrem de mândru de ea. E o femeie tare”.

“Îi mulţumesc echipei medicale pentru grija şi concentrarea sa”, spunea starul hollywoodian la o zi după ce decizia şocantă pe care a luat-o partenera lui de viaţă a fost făcută publică.

“Tot ce îmi doresc pentru ea e o viaţă lungă şi sănătoasă, alături de mine şi de copiii noştri. Aceasta e o zi fericită pentru familia noastră”, a mai adăugat atunci Brad Pitt.

Cei doi actori formează un cuplu de şapte ani şi au şase copii împreună: trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax – şi trei biologici, Shiloh  şi gemenii Knox şi Vivienne.

Citeşte şi:

Brad Pitt: Alegerea Angelinei este eroică'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare