Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie, ovaționată la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița, fabuloasă pe covorul roșu, a izbucnit în lacrimi

Angelina Jolie, ovaționată la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița, fabuloasă pe covorul roșu, a izbucnit în lacrimi
15

de Roxana Mirea,

Angelina Jolie a fost joi seară, 29 august 2024, vedeta Italiei. Actrița a plâns în timp ce a fost ovaționată în picioare opt minute la Teatrul Sala Grande la premiera mondială a filmului „Maria”, drama biografică a lui Pablo Larraín despre cântăreața de operă Maria Callas. În plus, actrița a fost fabuloasă pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția 2024. 

Anfgelina Jolie, ovaționată în picioare la Festivalul de Film de la Veneția 2024 

Angelina Jolie a fost emoționată de reacția pe care a primit-o la ultimul ei film. Jolie, care joacă rolul regretatei cântărețe de operă Maria Callas în filmul „Maria” al regizorului Pablo Larraín, a fost ovaționată în picioare timp de opt minute la premiera de joi, 29 august, la Teatrul Sala Grande din cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2024, potrivit People.

Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, a lăcrimat când publicul a aplaudat la finalul filmului. 

Actrița, câștigătoare a premiului Oscar, și-a șters lacrimile, întorcându-și pentru scurt timp fața de la mulțime. De asemenea, Jolie i-a îmbrățișat pe Larraín, în vârstă de 48 de ani, și pe colegii săi de distribuție, care au simțit aprecierea publicului pentru film.  

Mai multe persoane au postat videoclipuri cu Jolie pe rețelele sociale în timpul ovației în picioare. „Ovațiile în picioare de 8 minute ale Angelinei Jolie la #Venezia81 pentru ‘Maria’ sunt cele mai entuziaste aplauze pe care le-am văzut la festival de când Brendan Fraser și-a lansat campania pentru Oscar pentru „The Whale” aici, în urmă cu doi ani”, a scris Ramin Setoodeh, redactorul-șef al Variety, pe X (cunoscut anterior ca Twitter).  

Angelina Jolie, fabuloasă pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția 2024 

Pentru premieră, Jolie a purtat o rochie Tamara Ralph bej, fără bretele, personalizată, cu un șal de blană care îi acoperea parțial mâinile.  

Anfgelina Jolie, ovaționată în picioare la Festivalul de Film de la Veneția 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Înainte de proiecție, Angelina Jolie a vorbit despre modul în care rolul a prezentat diferite provocări. Interpretarea renumitei soprane i-a oferit „terapia de care nu mi-am dat seama că am nevoie”, a spus ea joi, la o conferință de presă, potrivit The Hollywood Reporter.  

Habar nu aveam cât de mult țineam în mine și nu lăsam să iasă”, a spus ea. „Așa că provocarea nu a fost tehnică, ci a fost o experiență emoțională pentru a-mi găsi vocea, pentru a fi în corpul meu, pentru a mă exprima. Trebuie să dai fiecare parte din tine.” 

Între timp, înainte de filmările din 2022, Jolie a declarat despre asumarea rolului: „Iau foarte în serios responsabilitatea față de viața și moștenirea Mariei. Voi da tot ce pot pentru a face față provocării. Pablo Larraín este un regizor pe care îl admir de mult timp. Să am șansa de a spune mai mult din povestea Mariei împreună cu el și cu un scenariu scris de Steven Knight este un vis.” 

Larraín a adăugat: „Șansa de a combina cele mai profunde și mai personale două pasiuni ale mele, cinematografia și opera, a fost un vis mult așteptat. Să fac acest lucru cu Angelina, o artistă extrem de curajoasă și curioasă, este o oportunitate fascinantă. Un adevărat dar”.  

Filmul spune „povestea tumultoasă, frumoasă și tragică a vieții celei mai mari cântărețe de operă din lume, retrăită și reimaginată în timpul ultimelor sale zile în Parisul anilor 1970”, potrivit unui comunicat de presă. 

Netflix a achiziționat drepturile pentru „Maria”, dar încă nu a fost anunțată o dată de lansare. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton