; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie

Angelina Jolie nu mai vrea nuntă la castelul din Franţa

23 August 2013

Nunta Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt a stat sub semnul schimbării încă de la momentul cererii în căsătorie. După ce le-a luat şapte ani să se logodească (Brad i-a dăruit inelul cu diamante în aprilie 2012, n.r.), cei doi continuă să-şi facă planuri pentru fericitul eveniment.

După mai multe amânări şi schimbări despre care s-a tot zvonit în presă, cuplul s-ar fi hotărât să-şi modifice din nou ceremonia. Astfel, surse citate de femalefirst.co.uk scriu că Angelina şi Brad nu vor mai face nunta pe proprietatea pe care o deţin în sudul Franţei, Château Miraval.

De dragul copiilor lor, cărora vor să le dedice evenimentul, cuplul de actori îşi va uni destinele, cât de curând, se pare, pe tărâm american, la Los Angeles.

“Angie a spus că, dacă nunta va fi organizată în casa lor din Los Angeles, invitaţilor le-ar fi mult mai uşor să participe. La starea civilă, ea vrea să îi aibă alături doar pe câţiva membri ai familiei şi pe cei şase copii ai lor, petrecerea uriaşă ar urma să aibă loc acasă”, a spus o sursă citată de publicaţia americană OK!.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare