; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maleficent Paris Photocall

Angelina Jolie nu credea că va face copii

08 May 2014

Angelina Jolie (38 de ani), care crește șase copii cu Brad Pitt (50 de ani), spune că familia nu era inclusă în planurile sale din tinerețe, relatează femalefirst.co.uk.

Maleficent Paris Photocall

N-am crezut niciodată că voi avea copii, n-am crezut că voi fi îndrăgostită, n-am crezut că voi cunoaște persoana potrivită. Provin dintr-o familie destrămată și acceptasem faptul că unele lucruri par de domeniul basmelor, așa că nici nu le căutam', a spus actrița.

Angelina Jolie și Brad Pitt formează un cuplu din 2005. Actrița crede că relația lor a devenit mai puternică pe parcursul anilor.

„După toți acești ani, avem o istorie comună. Când se întâmplă asta, prietenia devine atât de reală și de puternică, încât se instalează un tip de confort, de tihnă și dragostea care derivă din faptul că am trecut prin multe împreună.'

A confirmat că se va căsători cu Brad Pitt

Jolie a confirmat recent că se va căsători cu Brad Pitt, “aşa cum este prevăzut”, într-un interviu dat cotidianului francez Le Parisien, relansând astfel zvonurile despre o apropiată ceremonie organizată în castelul pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

“Suntem în continuare logodiţi, dar acesta (căsătoria) este un proiect la care ne gândim”, a declarat actriţa americană, care a anunţat, de asemenea, că intenţionează să joace din nou într-un film alături de viitorul ei soţ. Acesta ar marca a doua lor colaborare de la pelicula care i-a adus împreună, „Domnul şi doamna Smith' (2005).

“Am scris scenariul pentru un film în care Brad şi eu vom împărţi afişul. Ne gândim mult la acest proiect”, a spus aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare