Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie, transformare uluitoare pentru rolul Mariei Callas. Primele imagini din filmul care i-a adus actriței aplauze la scenă deschisă

Angelina Jolie, transformare uluitoare pentru rolul Mariei Callas. Primele imagini din filmul care i-a adus actriței aplauze la scenă deschisă
9

de Cristina Țapu,

Primele imagini cu Angelina Jolie în rolul celebrei cântărețe de operă Maria Callas au fost prezentate în trailerul noului film „Maria”, provocând emoții intense printre fani. Actrița de 49 de ani o aduce la viață pe legendara soprană într-o poveste care reinterpretează ultimele zile ale acesteia, o perioadă plină de durere pentru celebra artistă cu o voce de neegalat.

Primele imagini cu Angelina Jolie în rolul Mariei Callas

În trailer, Angelina Jolie ne poartă printr-o suită de momente intense, plângând în timp ce retrăiește capitole esențiale din viața lui Callas. Secvențele creează un montaj emoționant, alternând între trecut și prezent: de la imaginea unei femei tinere și fermecătoare, alături de iubitul ei, miliardarul Aristotel Onassis, până la o Maria mai în vârstă, marcată de solitudine și regrete adânci.

Una dintre cele mai impactante scene o prezintă pe Jolie urcând cu gravitate pe scenă, având un moment de introspecție în fața unei săli goale, sugerând că Maria era cuprinsă de amintiri dureroase în acea clipă.

Maria a început să studieze canto de la o vârstă fragedă, iar talentul ei a fost rapid recunoscut. După ce familia s-a întors în Grecia în anii ’30, Callas a continuat să-și dezvolte abilitățile vocale. Debutul ei pe scenă a avut loc în 1941, la Atena, dar cariera internațională a început cu adevărat în anii ’50, când a cântat la festivaluri prestigioase și a colaborat cu orchestre de renume.

Callas a devenit rapid o stea a operei, cunoscută pentru vocea ei unică și interpretările pasionale. A strălucit în roluri iconice, precum Violetta din „La Traviata” și Norma din „Norma”, capturând inimile a milioane de spectatori. Cu toate acestea, faima a adus și presiuni imense, iar așteptările publicului erau adesea copleșitoare.

Problemele de sănătate și tensiunile personale au dus la retragerea ei de pe scenă. În anii ’70, ea s-a mutat la Paris, unde a dus o viață retrasă, departe de lumina reflectoarelor. Maria Callas a murit pe 16 septembrie 1977, la vârsta de 53 de ani, lăsând în urmă zeci de concerte fabuloase.

Angelina Jolie a fost ovaționată pentru interpretarea sa

Jolie, care joacă rolul regretatei cântărețe de operă Maria Callas în filmul „Maria” al regizorului Pablo Larraín, a fost ovaționată în picioare timp de opt minute la premiera de joi, 29 august, la Teatrul Sala Grande din cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2024.

Anfgelina Jolie, ovaționată în picioare la Festivalul de Film de la Veneția 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Înainte de proiecție, Angelina Jolie a vorbit despre modul în care rolul a prezentat diferite provocări. Interpretarea renumitei soprane i-a oferit „terapia de care nu mi-am dat seama că am nevoie”, a spus ea joi, la o conferință de presă, potrivit The Hollywood Reporter.  

Habar nu aveam cât de mult țineam în mine și nu lăsam să iasă”, a spus ea. „Așa că provocarea nu a fost tehnică, ci a fost o experiență emoțională pentru a-mi găsi vocea, pentru a fi în corpul meu, pentru a mă exprima. Trebuie să dai fiecare parte din tine.” 

Netflix a achiziționat drepturile pentru „Maria”, dar încă nu a fost anunțată o dată de lansare. 

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton