Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie l-a uitat pe Brad Pitt. Actrița se vede cu doi bărbați și nu știe pe cine să aleagă

Angelina Jolie l-a uitat pe Brad Pitt. Actrița se vede cu doi bărbați și nu știe pe cine să aleagă
20

de Cristina Țapu,

Cu doar câteva luni în urmă, Angelina Jolie a insistat că este singură. „Nu am cu adevărat… o viață socială", a declarat Angelina Jolie pentru WSJ Magazine în decembrie 2023, adăugând că încă se vindecă după despărțirea urâtă de Brad Pitt și că cei șase copii ai ei sunt „cei mai apropiați oameni din viața ei și sunt prietenii ei apropiați".

Angelina Jolie este gata să iubească din nou după divorțul zgomots de Brad Pitt

Dar acum, se pare că Angelina a mai adăugat încă vreo doi oameni importanți în viața sa. „Angelina s-a întâlnit cu doi bărbați diferiți în ultimul an sau cam așa ceva”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru In Touch. Unul dintre ei este muzicianul, autorul și activistul britanic Akala, care s-a întâlnit cu ea în străinătate de mai multe ori, în timp ce celălalt, compozitorul de pe Broadway Justin Levine, a lucrat alături de ea la musicalul Outsiders din New York. „Sunt bărbați total diferiți, dar ea se îndrăgostește de amândoi”.

Opening Night of The Outsiders on BroadwayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Ea și Akala se văd în liniște, pe ascuns, de mai bine de un an. În vârstă de 40 de ani, originar din Londra, al cărui nume real este Kingslee James McLean Daley, s-a întâlnit cu Angelina, în vârstă de 48 de ani, și cu fiicele actriței Zahara, în vârstă de 19 ani, și Shiloh, în vârstă de 18 ani, la Festivalul literar Calabash din Jamaica, în mai 2023.

„Era foarte protector cu ele”, a declarat un martor la acea vreme. Șase luni mai târziu, Angelina și Akala au luat cina împreună la Milano. „Cred că o mare parte din atracția ei față de Akala, dincolo de aspectul fizic, este să-l vadă interacționând cu copiii ei, pentru că asta este foarte important pentru ea”, spune sursa. „Ei se conectează datorită interesului lor pentru activism și împărtășesc o pasiune pentru călătorii și descoperirea diferitelor culturi. A trecut mult timp de când nu a mai simțit o astfel de atracție.”

Angelina s-a apropiat și de Justin Levine, câștigător al premiului Tony, care a scris împreună cu ea cartea și coloana sonoră pentru The Outsiders, pe care l-a produs. „Iubesc povestea, dar mai presus de toate îi iubesc pe oamenii care au făcut asta”, a spus ea la premiera de la New York, pe 11 aprilie, în timp ce stătea alături de Justin și de fiica ei de 15 ani, Vivienne, care a lucrat și ea la producție.

Justin a împărtășit sentimentele ei. „Când scrii un musical, familia ta devine din ce în ce mai mare, iar aceștia sunt doi membri ai familiei”, a spus el, referindu-se la Angelina și fiica sa, Vivienne. Adaugă sursa: „Angie îl adoră pe Justin și au petrecut atât de mult timp împreună, încât multă lume crede că relația lor ar putea deveni romantică.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 20

Ani de zile, Angelina nici măcar nu s-a gândit să iasă cu cineva. Nu numai că avea inima frântă și era traumatizată de divorț, dar era hotărâtă să se concentreze pe ea însăși, pe sănătatea ei și pe copiii ei. I-a luat mult timp să ajungă aici, dar Angelina se deschide încet-încet către noi relații.”, menționează sursa respectivă.

Angelina Jolie este de părere că cei șase copii i-au salvat viața

Angelina Jolie recunoaște că rolul de mamă singură a „salvat-o” de la a ajunge în locuri „mult mai întunecate”. Într-un interviu pentru revista Vogue, actrița a discutat despre cum concentrarea pe parenting, în contextul divorțului tumultuos de Brad Pitt, a ajutat-o să depășească momentele dificile de-a lungul anilor.

„Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Întreaga mea viață s-a schimbat. Faptul că am avut copii m-a salvat – și m-a învățat să fiu în această lume în mod diferit. Cred că, în ultima vreme, m-aș fi scufundat într-un mod mult mai întunecat dacă nu aș fi vrut să trăiesc pentru ei”, a povestit actrița, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton