; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina pitt

Angelina Jolie l-a obligat pe Brad Pitt să stea în carantină pentru a-și putea vedea copiii

02 October 2020

Angelina Jolie l-a obligat pe Brad Pitt să stea în carantină pentru a-și putea vedea copiii, după ce actorul a fost în vacanță în Franța alături de noua sa parteneră, Nicole Poturlaski. 

Având în vedere că Franța este una din țările puternic afectate de pandemia de coronavirus, Angelina Jolie i-a refuzat lui Brad Pitt ocazia de a-și vizita copiii. Din acest motiv, aceasta i-a cerut lui Brad Pitt să stea în carantină 14 zile înainte de a se reîntâlni cu copiii lor, a precizat o sursă pentru publicația US Weekly. 

„Angelina a insistat ca Brad să stea în carantină timp de 14 zile după întoarcerea sa din Franța, făcând aluzie la creșterea cazurilor de Covid-19 din acea țară. Nu a dorit să riște sănătatea copiilor, iar aceștia să se infecteze', a precizat sursa.

Deși Brad Pitt a dorit să facă două teste de depistare a virusului la diferență de câteva zile, cu speranța că și-ar putea scurta perioada de izolare, Angelina „nu i-a permis'. În ultimă instanță Brad a cedat și a stat izolat timp de 2 săptămâni și „ulterior a putut să-și viziteze copiii', a mai detaliat sursa pentru publicația anterior menționată. 

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare