; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina jolie brad pitt by peter lindbergh 3 1474394163405

Angelina Jolie își dorește împăcarea cu Brad Pitt pentru a forma din nou o familie

12 April 2019

Au trecut doi ani și jumătate de când Angelina Jolie a anunțat că divorțează de Brad Pitt și procesul de divorț încă nu s-a încheiat.  Fostul cuplu încearcă să finalizeze detaliile divorțului de atâția ani și nu de puține ori ne-am întrebat de ce Jolie și Pitt nu au reușit să ajungă nici până acum la o înțelegere.

Potrivit publicației britanice The Sun, motivul l-ar constitui faptul că „Angelina s-a răzgândit, nu își mai dorește divorțul, ba din contră, speră la împăcare'. O sursă a declarat pentru The Sun că „Angelina i-a spus clar lui Brad că își dorește să aibă din nou o relație cu el'.

Aceeași sursă a mai precizat că ea „este cea care amână negocierile din procesul de divorț, în speranța unei împăcări. Ea și-ar dori ca ei să formeze din nou o familie și nu pare capabilă să treacă peste acest moment. Din acest motiv face ca pentru Brad fiecare detaliu al divorțului să fie atât de dificil'.

 

Tot The Sun mai susține că „Brad Pitt nu este interesat de o împăcare cu Angelina, dar că vrea să păstreze o relație de prietenie cu aceasta de dragul copiiilor pe care îi au'.

„El își dorește ca toate lucrurile să se termine, în realitate, toate detaliile legale puteau fi stabilite concret încă de acum un un – însă ea este cea care nu renunță', a mai precizat sursa.

 Interesul principal al lui Brad Pitt pare a fi ajungerea la o înțelegere privind vizitarea copiiilor pe care cei doi îi au: Maddox, în vârstă de 17 ani, Pax, 15 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 12 ani, și gemenii Knox și Vivienne în vârstă de 10 ani.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare