; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie îl vrea pe Theroux în „Salt 2”

21 October 2011

În războiul din ce în ce mai înverșunat dintre cele două actrițe, Angelina Jolie a făcut un pas în plus față de Aniston. Se pare că l-ar fi invitat la cină pe iubitul acesteia, moment în care i-a oferit un rol în filmul „Salt 2', scrie National Enquirer.

Angelina, care s-a cuplat cu Brad Pitt- însurat la vremea aceea cu Jennifer Aniston- în timp ce filmau amândoi la „Domnul și doamna Smith', încearcă acum să îl convingă pe Justin Theroux să spună da și să accepte rolul propus.

Jennifer Aniston a aflat rapid de ce se întâmpla între Justin și Angie și a avertizat-o: „Să nu pui mâna pe el!', informează revista. Angelina nu a răspuns amenințării și așteaptă încă un răspuns afirmativ din partea iubitului lui Aniston.

Angelina face pasiuni pentru actorii talentați

Aniston are toate motivele să fie speriată de propunerea lui Jolie, mai ales că se știe că aceasta face pasiuni pentru actorii alături de care joacă în filme.

Angelina a făcut rost rapid de numărul lui Justin, cu ajutorul impresarilor. La presupusa cină care ar fi urmat, Angelina i-ar fi oferit lui Theroux mai multe detalii despre film și i-ar fi trecut prin fața ochilor și un cec cu o sumă impresionantă, bani pe care i-ar primi dacă ar accepta rolul propus.

„Nu numai că Angie consideră că felul în care arată Justin ar da perfect în noul ei film, dar o încântă să o simtă pe Aniston nesigură pe ea însăși', a spus o sursă.

Jennifer Aniston nu e singura care s-a supărat din cauza ideii ca Theroux să joace alături de Jolie. Brad Pitt a făcut o adevărată scenă când a aflat, mai ales că încearcă de ceva vreme să mențină pacea între cele două femei, fosta soția și actuala iubită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare