; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jolie

Angelina Jolie evită din nou cancerul. A suferit o nouă operație

24 March 2015

La doi ani de la intervenția chirurgicală de dublă mastectomie, Angelina Jolie a suferit o nouă operație. Actrița a recunoscut, într-un articol publicat în New York Times, că și-a îndepărtat ovarele și trompele uterine.

Jolie

“Mă simt în continuare feminină şi mândră de alegerile pe care le-am făcut pentru mine şi familia mea. Ştiu că fiii şi fiicele mele nu vor fi niciodată nevoiţi să spună: «Mama a murit de cancer ovarian»”, a declarat Angelina Jolie.

Angelina nu va mai putea avea copii

“Acum am intrat deja la menopauză”, a spus vedeta americană. “Nu voi mai putea să am alţi copii şi mă aştept la anumite schimbări fizice. Însă mă simt liniştită în legătură cu tot ce va veni”, a adăugat ea.

Angelina Jolie spune că noua intervenţie chirurgicală nu a eliminat însă toate riscurile medicale. “Realitatea este că eu sunt în continuare predispusă la cancer”, a continuat actriţa.

Brad Pitt și Angelina Jolie își inițiază copiii în culturile antice

Bibi Barba, o artistă care i-a inițiat pe copiii cuplului Pitt-Jolie în cultura aboragenilor australieni, a povestit despre atmosfera din casa actorilor, anunță hellomagazine.com.

Angelina Jolie (39 de ani), care se afla în Sydney pentru a participa la premiera peliculei „Unbroken', a întâmpinat-o pe Bibi Barba într-un tricou negru, cu mâinile împreunate în semn de rugăciune.

„Cultura ta este cea mai antică din lume', i-a spus actrița, făcând o plecăciune a capului, după care a adăugat: „Vreau să învăț despre cultura ta. Casa mea este casa ta. Te rog, spune-mi Ange.'

Artista a petrecut o zi cu cei șase copii ai Angelinei Jolie, care erau îngrijiți de tot atâtea dădace.

La finalul lecției, Angelina Jolie a venit să vadă lucrările realizate de cei mici.

„Se vede că i-a învățat că suntem cu toții oameni, deși provenim din părți diferite ale lumii, și că trebuie să ne iubim și să ne respectăm reciproc', a adăugat Bibi Barba.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare