; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie: “Nu, nu ne-am căsătorit în secret”

28 March 2013

Angelina Jolie a reuşit să agite din nou spiritele. Totul s-a întâmplat când actriţa a plecat într-o campanie umanitară în Congo lăsând acasă inelul de logodnă cu diamante şi înlocuindu-l cu o verighetă simplă de aur.

Tocmai din cauza simplităţii sale, verigheta i-a făcut pe jurnalişti să o întrebe pe Jolie dacă s-a căsătorit în secret cu Brad Pitt. Conform TMZ.com, logodnica lui Pitt a negat orice mariaj secret răspunzând sec: “Nu!”.

Brad şi Angelina şi-au anunţat logodna aproape cu un an în urmă, dar până acum nu au făcut publică data la care îşi vor uni destinele.

Nunta în mai?

Brad Pitt a obţinut luna trecută o licenţă de căsătorie, un act necesar pentru ca Angelina să devină oficial Dna. Pitt, scria atunci femalefirst.co.uk. Brad ar avea, conform surselor citate, la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi oficializa relaţia. Pentru că actul a fost obţinut la finele lui februarie, se zvoneşte că nunta ar putea avea loc la început de vară, în luna mai.

Brad şi Angelina au puţin timp pentru organizarea nunţii. Şi asta numai din cauza datei la care expiră licenţa de căsătorie. Câteva luni înseamnă foarte puţin atunci când organizezi o nuntă – cu atât mai mult cu cât e vorba de o nuntă atât de grandioasă ca a lor', a spus o sursă.

Se zvoneşte că ziua cea mare va fi organizată imediat după terminarea Festivalului de Film de la Cannes (după 26 mai, n.r.), iar ei  îşi doresc mai mult ca orice ca nunta să aibă loc în Franţa'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare