; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie

Angelina Jolie este de nerecunoscut în noul său film

23 November 2020

Angelina Jolie revine pe marile ecrane cu un nou film fantasy. Come Away este regizat de Brenda Chapman și urmează să aibă premiera pe 4 decembrie în Marea Britanie. Filmul îmbină povestea a două dintre cele mai cunoscute povești pentru copii: Peter Pan și Alice în Țara Minunilor.

Angelina Jolie și David Oyelowo joacă rolul lui Rose și Jack Littleton, părinții lui Alice (Keir Chansa) și a lui Peter (Jordan A. Nash).

Filmul prezintă povestea lui Peter și Alice, care încearcă să își ajute părinții să treacă peste pierderea fratelui lor mai mare, dar și peste problemele financiare cu care se confruntă. Dornici să îi ajute pe Rose și Jack, cei doi călătoresc la Londra pentru a vinde o moștenire. La întoarcerea acasă, Alice se refugiază într-o gaură de iepure, iar Peter scapă de realitate întrând intr-un tărâm magic, relatează site-ul Daily Mail.

În timpul petrecut în gaura de iepure, Alice o întâlnește pe Queen of Hearts, personaj  întruchipat tot de Angelina. Transformarea actriței este una spectaculoasă, aceasta fiind greu de recunoscut. Are fața extrem de palidă, părul blond închis și voluminos, îi lipsesc sprâncenele și poartă o rochie albă cu un guler înalt, pe care este desenată o inimă roșie.

Filmul a avut premiera mondială în luna ianuarie, la Festivalul de Film Sundance și a fost filmat în 2018, la Londra, Windsor și Los Angeles. După Maleficent: Mistress of Evil, acesta este al doilea film în care Angelina Jolie joacă în ultimii cinci ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare