; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina jolie_1

Angelina Jolie dezvăluie cum a trecut peste divorțul de Brad Pitt: „Mă simțeam pierdută”

07 October 2019

La 3 ani după ce au anunțat vestea, actrița a preferat să vorbească deschis despre acest moment dificil din viața ei. Chiar dacă de multe ori subiectul s-a aflat pe primele pagini ale publicațiilor, Angelina Jolie a fost extrem de discretă în declarații atunci când venea vorba despre divorțul de fostul soț, Brad Pitt. 

La premiera filmului „Maleficent' din Tokyo, Angelina Jolie a oferit câteva declarații legate de acest subiect:

„Puterea mea sunt copiii mei. Oricine este părinte știe că există o putere în interiorul tău care crește', a spus ea, adăugând că întotdeauna se străduiește să fie puternică pentru copiii săi, astfel încât ei să poată „trece prin orice'. 

Actrița a vorbit pe larg despre Brad Pitt într-un interviu acordat la începutul acestei luni publicației franceze Madame Figaro în care a menționat cât de greu i-a fost la scurt timp după separare: „mă simțeam pierdută și nu mă recunoșteam'

Angelina Jolie „s-a simțit obligată' să se mărite cu Brad Pitt și nu mai vrea să se căsătorească vreodată

Angelina Jolie: „Mă pierdusem. Nu m-am mai recunoscut'

„Nu știu care este soarta mea, dar de ce sunt convinsă că mă aflu într-o perioadă de tranziție, ca o întoarcere la rădăcinile mele, o întoarcere la mine. Pentru că mă pierdusem un pic. Cred că s-a întâmplat pe măsură ce relația mea cu Brad se apropia de sfârșit, apoi la începutul despărțirii noastre. A fost un moment complicat, în care nu m-am mai recunoscut, unde am devenit … cum pot spune … mai mică, aproape nesemnificativă, chiar dacă nu era neapărat vizibil ceea ce simțeam.”

Vedeta Tomb Raider a mărturisit că a simțit „o tristețe profundă și autentică atunci când căsătoria sa s-a destrămat', dar a fost și „o oportunitate de a învăța despre ea însăși'.

„A fost interesant să mă conectez cu această smerenie și chiar cu această nesemnificație pe care o simțeam', a spus ea. „Poate asta este ceea ce ființa umană este până la urmă. „Pe lângă toate acestea, am suferit câteva probleme de sănătate. Toate aceste lucruri  îți reamintesc cât de norocos ai să fii în viață'.

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare