; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina jolie brad pitt

Angelina Jolie, despre traumele provocate de divorțul de Brad Pitt: „Ani de zile am suferit”

11 June 2020

La patru ani după divorțul lor, Angelina Jolie și-a deschis sufletul într-un interviu pentru „Le Figaro' în care a povestit modul în care despărțirea de Brad Pitt a afectat-o.

Angelina a mărturisit că această perioadă neplăcută a fost însoțită și de alte probleme:

„Pe lângă toate acestea, am avut și câteva probleme de sănătate. Ani de zile am suferit. Au fost momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să înțelegi că este un miracol să fii în viață', a dezvăluit Angelina Jolie.

Experiența cu Brad Pitt a provocat anumite traume  peste care Angelina Jolie a reușit în cele din urmă să treacă cu succes.

„Dimineața când mă trezesc, îmi dau seama cât de bine e să fii mamă. Nevoile copiilor sunt prioritatea mea Sunt foarte atentă la ceea ce îi poate influența și la ceea ce le poate aduce prejudicii. Principalul meu rol este de mamă. Numai când sunt ei la școală, pot să-mi încep activitatrea umanitară și politică. Scriu editoriale pentru revista Time. Abia după ce termin toate acestea mă pot dedica cinema-ului', a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie și Brad Pitt au 6 copii. Shiloh (14 ani), gemenii Knox și Vivienne (11 ani) sunt biologici, iar Maddox (18 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani) sunt adoptivi.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare